GeForce GTX 980 Resimleri

Peki 780 Tİ vs 980 dersek hangisi tercih edilmeli, 780Tİ = 2200TL iken 980 = 1700 TL.

Fiyat odaklı düşünürsek 780Tİ daha iyiymiş izlenimi veriyor. 780Tİ'nin üst modeli olduğu halde fiyatı neden bu kadar düşük, insanın içine kurt düşüyor :)

----------------------------------------------

Bir sorum daha olacak ; yanılmıyorsam 780 O.C edilmiyor ama 780Tİ O.C ediliyor, 980 O.C edilmiyor acaba O.C edilebilecek 980Tİ çıkar mı?
GTX 980'in OC edilemediğini nereden çıkardınız?

@Recep Baltaş GTX 980 şimdi ön siparişe verilip alınmalı mı? MSI-EVGA-ASUS stok soğutuculu modelini satışa çıkarmış. Daha iyi soğutma sistemleri beklenmeli midir ? Yoksa stok fan yeterli olur mu?
Referans soğutmaya sahip olmayan modeller çıkınca onları alırsınız. Referans kart tavsiye etmiyoruz.

Herhangi bir O.C ibaresi göremediğim için böyle bir şey dedim. Mesela 780Tİ de O.C yazıyor, ben bu şekilde bir ayrım yaptım. Yanlışım varsa lütfen düzeltin. Bide kişisel fikrinizi almak isterim, 980Tİ gibi bir şey çıkar mı?
O.C. ibaresi olan kartlarda fabrika çıkışı çekirdek hızları referans tasarımlara oranla arttırılmış olarak gelir. Bu yüzden O.C. yazar. Yoksa bütün ekran kartlarına O.C. yapabilirsiniz.

Fiyat 1700 TL olacak :)
1.700 TL ise alınabilecek bir kart demek ki. Zira 165W TDP, yeni DSR teknolojisi, Maxwell mimarisinin ilk ürünleri, geliştirilmiş işlem hesaplama ve GPU belleği için 1.700 TL çok uygun bir fiyat. GTX780'nin 1.500 TL ile satıldığını düşündüğümüz de bu fiyat çok cezbediyor insanı. Tabi ayrıca bu fiyat ve güç tüketimi insanları R9 290X almak yerine GTX980'ne yöneltecektir. :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı