GeForce MX 110 Microsoft temel görüntü sürücüsü kullanıyor

Yok, sen söylesen ve yapsam olur mu abi?
Kurulması gereken birden fazla sürücü var. Tek tek tarif edemem. Yükle bağlanıp bakayım istersen. Ama çabuk olman gerek yatacağım birazdan

Kurulması gereken birden fazla sürücü var. Tek tek tarif edemem. Yükle bağlanıp bakayım istersen. Ama çabuk olman gerek yatacağım birazdan.

Öbürkülere gerek yok. Sadece MX110 söyler misin? Benim de zamanım kısıtlı, PC 7 dk'ya otomatik kapanacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öbürkülere gerek yok. Sadece MX110 söyler misin? Benim de zamanım kısıtlı, PC 7 dk'ya otomatik kapanacak.
MX110 için sürücüyü attım zaten. Olmuyorsa sürücü imzalamayı devre dışı bırakıp tekrar kurmayı denemen lazım.

7 dakika şu an için yetersiz. Aygıt yöneticisindeki "Görüntü bağdaştırıcıları" başlığı altında yer alan aygıtların donanım kimliklerini buraya at. Ayrıca aygıt yöneticisinde ünlemli bir aygıt varsa onun da donanım kimliğini buraya at.

Konuya yarın bakarım 7 dakika süren şu an biteceği için.

Abim 471 ne? 466.67 kullanıyorum ben. GeForce Experience ile kur.

8.1 için NVIDIA'nın sitesinde son sürüm 471.41 sürümü şu an:

Yakalama.PNG

7 dakika şu an için yetersiz. Aygıt yöneticisindeki "görüntü bağdaştırıcıları" başlığı altında yer alan aygıtların donanım kimliklerini buraya at. Ayrıca aygıt yöneticisinde ünlemli bir aygıt varsa onun da donanım kimliğini buraya at.

Konuya yarın bakarım 7 dakika süren şu an biteceği için.

PCI\VEN_10DE&DEV_174E&SUBSYS_8533103C&REV_A2
Bu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı