GeForce MX230 sistemde CS:GO'da ekran donuyor

İşletim sistemi
Windows 11

emn3435

Decapat
RAM
8GB
Ekran kartı
MX230
İşlemci
Ryzen 7 3700U
CS:GO'da oyun oynarken bir anda sebepsizce oyun donuyor ve sonrasında çok beklersem geri geliyor fakat herhangi fareye tıklarsam vs. yanıt vermiyor diyor. Bilgisayar özelliklerim CS:GO'yu kaldıracak güçte.
Steam dosyalarını doğruladım
Ekran kartı driverlarını yükselttim. Olmadı geri indirdim yine olmadı.

GeForce MX230
Ryzen 7
8GB Ram
Windows 11
512GB SSD

Hata yaklaşık 2 3 gündür var. Ama bu son saatlerde acayip oynanamayacak hale geldi. Bilgisayara format attım sorun yine aynı.

Bir şekilde işlemci-ekran kartı-ram kullanımlarına bakabilir misiniz?

1-) MSI Afterburner ile ekran kartı, ram, işlemci kullanım oranları tespit edilebilir.
2-) Oyun ekran kartını kullanıyor mu?
3-) Vsync ayarı aktif edilebilir. (Dikey senkronizasyon)
4-) Ping değerleriniz yüksek olabilir mi?

Bir şekilde işlemci-ekran kartı-ram kullanımlarına bakabilir misiniz?
Oyun oynarken donduğunda Alt tab yapıp görev yöneticisinden bellek kullanımı %80 lerdeydi Zaten ses klavye vs. çalışıyor ama ekran donuyor.
Bu sorunu son 2 gündür yaşamaya başladım. ve bu sorun diğer programlarda yok. Sadece cs:go da

Dediğiniz şeyleri uyguladım ve sorun düzeldi sanırım. Yaklaşık 15 dakikadır oynuyorum ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Çözüm olarak işaretliyorum

Son düzenleme:
CS:GO'da değerleri göstermiyor diye MSI Afterburner'ı söylememiştim. Neyse sorun çözülmüş zaten. Geçmiş olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…