Bu iki ekran kartından hangisini seçerdiniz? Genel kullanım için. Bunun yanında Ryzen 3500U'nun yanına gidebilecek güzel bir ekran kartı önerir misiniz laptop için.
Bence benzerler. Fiyat aynı ise kendine ait VRAM'i var diye MX 230 derim ama genelde 3500U olan laptoplar çok daha ucuz oluyor. Hatta bu cihaz bile bulabildiğim en ucuz MX 230 bulunan cihazdan ucuz.Bu iki ekran kartından hangisini seçerdiniz? Genel kullanım için. Bunun yanında Ryzen 3500U'nun yanına gidebilecek güzel bir ekran kartı önerir misiniz laptop için.
eGPU suz nasıl takacaksınız 3500U'ya? Ayrıca MX 230'lu laptop un işlemcisi nedir?
Güzel. Bunlar da alternatif olarak düşünülebilir.Hocam dediğinizden bir şey anlamadım. Laptop bakıyorum da 5 k Max bütçem var. Bu nasıl?
Hocam dediğinizden bir şey anlamadım. Laptop bakıyorum da 5 k Max bütçem var. Bu nasıl?
Matebook 13 2020 almasın bence, D14′e göre SSD boyutu daha az.Güzel. Bunlar da alternatif olarak düşünülebilir.
Acer Aspire 3 A315-42 Amd Ryzen 7 3700U 8GB 512GB SSD Fiyatı
Acer Aspire 3 A315-42 Amd Ryzen 7 3700U 8GB 512GB SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Huawei Matebook 13 2020 AMD Ryzen 5 3500U 8GB 256GB SSD Fiyatı
Huawei Matebook 13 2020 AMD Ryzen 5 3500U 8GB 256GB SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
750 Ti denginde GPU'su var.
GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.www.gittigidiyor.com
Çok oyun oynanmayacak. O işlemci ile 3500U arasından kimi seçersin.
Huawei ile onun arasından neyi seçersin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.