Çözüldü GeForce NOW 0x000000A2 hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

MuhammedBeyxd

Decapat
Daha fazla  
Gameplus sahibiyim. Bugün oyun oynamak için sistemi başlattım fakat bir hata çıktı. Çok uğraştım fakat bir türlü düzelmedi.

Capture.PNG

8.8.8.8 ve 8.8.4.4 çalışmadıysa başka DNS ayarları deneyebilirsin, sorunu yaşamadan önce varsayılan olarak mı seçiliydi DNS ayarların?

Varsayılandı. Başka DNS ayarlarını deneyeceğim.

Varsayılandı. Başka DNS ayarlarını deneyeceğim.

Şu an sorunum çözüldü. Yardım eden herkese çok teşekkürler. İyi ki varsınız.

Arkadaşlar, sorun çözüldü. @MuhammedBeyxd çözümü işaretleyebilirsiniz.

D3d9.dll bir sistem dosyası.

Raporda bu DLL dosyasıyla ilgili hiçbir sorun görünmüyor, bu sistem dosyası ve ek yazılımlar dışında silinmesi çok zor diyebiliriz. DirectX indirme aracı ile de geri gelmez. Lütfen yeterli bilgiye sahip olmadan DLL dosyalarını sildirmeyin, bu DLL dosyası silinirse başka sorunlar da ortaya çıkabilir.

Daha sonra mesajınızı okuyup bu işlemi denemesinler diye de "Yanlış Bilgi" olarak işaretledim.

Raporda bu DLL dosyasıyla ilgili hiçbir sorun görünmüyor, bu sistem dosyası ve ek yazılımlar dışında silinmesi çok zor diyebiliriz. DirectX indirme aracı ile de geri gelmez. Lütfen yeterli bilgiye sahip olmadan DLL dosyalarını sildirmeyin, bu DLL dosyası silinirse başka sorunlar da ortaya çıkabilir.

Daha sonra mesajınızı okuyup bu işlemi denemesinler diye de "Yanlış Bilgi" olarak işaretledim.
En başta öyle sanmıştım. Sonra bakıp gördüğüm zaman anladım. X var sanmıştım. Bilgim yok değil.

Artı -3 Eksi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı