GeForce NOW "0x800B1004" hatası

İşletim sistemi
Windows 11

irmkynr22

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar GeForce NOW'a girdim ve her zaman yaptığım şeyleri yaptım, VPN'i açıp sıraya girdim. Ardından yükleniyor ekranında kaldı bir süre, ve şöyle bir yazı geldi: "GeForce NOW'a bağlanırken sorun çıktı. Hata kodu 0X800B1004"

GeForce NOW'u sildim, tekrar yükledim hatta VPN'imi bile sildim tekrardan yükledim fakat düzelmedi. Bağlandığım bölgeyi de değiştirdim hiçbir şekilde giremiyorum. Şöyle bir sorunum daha var; (Hola VPN kullanıyorum) açtığımda aşağıda "the modem (or other connecting device) has reported an error" yazısıyla karşılaşıyorum. Sorun VPN'den kaynaklı olabilir mi? Farklı bir VPN yükledim ama sanırım GeForce ile bağlanamadım. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Merhaba sorununuz için bu sitedeki nedenler yüzünden Olabilir:How to Fix GeForce Now 'Error Code 0X0000F004' - Appuals.com eğer onlarda olmadıysa buradan canlı sohbet aracılığıyla NVIDIA müşteri desteği ile iletişime geçebilirsin NVIDIA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…