Çözüldü GeForce Now 0XC0F1103F sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Serhat511

Kilopat
Daha fazla  
Hata kodu "0XC0F1103F" internette araştırdığıma göre entegre ekran kartını kullanmasından veya eski sürücüden dolayı olabiliyormuş. Fakat ana ekran kartında ve güncel sürücü ile açılmıyor.
İnternet hızı.
15Mbps indirme 0.60 yükleme.
Aklıma şu an geldi entegre ekran kartı RAM belleğin 0.5 GB sini kullanıyor sorun çıkartır mı?

Çözüm
Yukarıdaki çözüm bazı arkadaşlarda çalışmış, bende çalışmadı. Fakat kendim çözdüm ben.

Güç planını yüksek performans ya da Driver Booster'in kendi güç planını kullanıyordum, onun yerine dengeliye alınca düzeldi. Sorun 2. ekran kartında imiş, entegre olan ekran kartını destekliyormuş.
Peki ekran kartını nasıl devre dışı bırakacağız?
Öncelikle sadece senin gibiler için yardımcı olabilmek için kaydoldum ve umarım yardımcı olabilmişimdir.
Eğer win10 kullanıcısı iseniz bu sorunun laptoplardaki çözümü çok basit ve hiç bir aygıtı devre dışı bırakmanıza gerek yok.Bu arada laptop kullanıyorsanız zaten öyle bir şey yapmayın cihaza yazık.
Çözüm: (Win10 için) Ayarlara girin, sisteme girin, monitör bölümünde en altta grafik ayarları vardır onu açın. En başta olan bölümde klasik uygulama olarak kalsın, gözat diyerek "GeforceNow" uygulamasını seçin. Eklenmiş gözüken uygulamaya 1 kere tıklayın ve seçenekleri açın menüden yüksek performansı seçin. İyi Oyunlar..
SharedScreenshot1.jpg
SharedScreenshot2.jpg
SharedScreenshot3.jpg
SharedScreenshot4.jpg
SharedScreenshot5.jpg

Öncelikle sadece senin gibiler için yardımcı olabilmek için kaydoldum ve umarım yardımcı olabilmişimdir.
Eğer win10 kullanıcısı iseniz bu sorunun laptoplardaki çözümü çok basit ve hiç bir aygıtı devre dışı bırakmanıza gerek yok.Bu arada laptop kullanıyorsanız zaten öyle bir şey yapmayın cihaza yazık.
Çözüm: (Win10 için) Ayarlara girin, sisteme girin, monitör bölümünde en altta grafik ayarları vardır onu açın. En başta olan bölümde klasik uygulama olarak kalsın, gözat diyerek "GeforceNow" uygulamasını seçin. Eklenmiş gözüken uygulamaya 1 kere tıklayın ve seçenekleri açın menüden yüksek performansı seçin. İyi Oyunlar..Eki Görüntüle 499401Eki Görüntüle 499402Eki Görüntüle 499403Eki Görüntüle 499404Eki Görüntüle 499405
Hocam win7 kullanıcısıyım yapabilir miyim?

Yukarıdaki çözüm bazı arkadaşlarda çalışmış, bende çalışmadı. Fakat kendim çözdüm ben.

Güç planını yüksek performans ya da Driver Booster'in kendi güç planını kullanıyordum, onun yerine dengeliye alınca düzeldi. Sorun 2. ekran kartında imiş, entegre olan ekran kartını destekliyormuş.

Çözüm
Bakar mısınız ? Bende de durum aynı siteden baktım minimum pc gereksinimlerini karşılıyor bilgisayar internette minimum hatta uygulama içinde bile diyor 1366x768 30 fps için yeterli diye ama hata kodu 0xc0f1103f veriyor lütfen bir an önce çözüm bulunsun buna(bu arada entegre ekran kart =>r5 graphichs 512mb
ayrı değiştirilebilir =>r5 m330(radeon520))

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı