G General Shepherd Decipat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 1.184 Çözümler 8 8 Şubat 2020 #1 Merhabalar. Bugün Geforce Now yüklemeye çalıştım yükledim fakat PUBG başta olmak üzere her oyunda 0xC0F5213E hatası veriyor. Çözümü nedir?
Merhabalar. Bugün Geforce Now yüklemeye çalıştım yükledim fakat PUBG başta olmak üzere her oyunda 0xC0F5213E hatası veriyor. Çözümü nedir?
Çözüm Oyun Clash 8 Şubat 2020 Silinen üye dedi: Merhabalar. Bugün Geforce Now yüklemeye çalıştım yükledim fakat PUBG başta olmak üzere her oyunda 0xC0F5213E hatası veriyor. Çözümü nedir? Eki Görüntüle 498347 Genişletmek için tıkla... Bende de aynısı oldu, EU West'e geçtim düzeldi.
Silinen üye dedi: Merhabalar. Bugün Geforce Now yüklemeye çalıştım yükledim fakat PUBG başta olmak üzere her oyunda 0xC0F5213E hatası veriyor. Çözümü nedir? Eki Görüntüle 498347 Genişletmek için tıkla... Bende de aynısı oldu, EU West'e geçtim düzeldi.
Oyun Clash Hectopat Katılım 27 Mart 2018 Mesajlar 382 Makaleler 1 Çözümler 3 15 Şubat 2020 #11 Fatih_42 dedi: Ücretli sürüme geçersek bu tip durumlarla karşılaşır mıyız? Genişletmek için tıkla... Ücretli sürümde kuyrukta bekleme gibi bir dert olmuyor. Oyuna hemen girip oynuyorsunuz. Artı 0 Eksi
Fatih_42 dedi: Ücretli sürüme geçersek bu tip durumlarla karşılaşır mıyız? Genişletmek için tıkla... Ücretli sürümde kuyrukta bekleme gibi bir dert olmuyor. Oyuna hemen girip oynuyorsunuz.
F Fatih_42 Kilopat Katılım 24 Mart 2019 Mesajlar 605 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2020 #12 Oyun Clash dedi: Ücretli sürümde kuyrukta bekleme gibi bir dert olmuyor. Oyuna hemen girip oynuyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Geçiyorum o zaman eyvallah ) Artı 0 Eksi
Oyun Clash dedi: Ücretli sürümde kuyrukta bekleme gibi bir dert olmuyor. Oyuna hemen girip oynuyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Geçiyorum o zaman eyvallah )
Oyun Clash Hectopat Katılım 27 Mart 2018 Mesajlar 382 Makaleler 1 Çözümler 3 15 Şubat 2020 #13 Fatih_42 dedi: Geçiyorum o zaman eyvallah ) Genişletmek için tıkla... Birşey değil. Ayrıca bu konuya da bakınız. Artı 0 Eksi
Fatih_42 dedi: Geçiyorum o zaman eyvallah ) Genişletmek için tıkla... Birşey değil. Ayrıca bu konuya da bakınız.