Çözüldü GeForce NOW 120 FPS yayın var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Nicholas

Hectopat
Daha fazla  
Son zamanlarda GeForce NOW ile R6 oynuyorum ve Wi-Fi olmasına rağmen 13-15ms arası değerlerde 1920x1200p60'ta sorunsuz bir şekilde oynuyorum. Yurt dışında 120FPS seçeneği açılmış sanırım, kendi sitelerinde de yazıyordu ama bizim Gameplus bunu getirdi mi, kullanan deneyimleyen var mı?

Çözüm
Türk sunucularında 120 FPS yayın özelliği maalesef bulunmuyor ki bizde hâlâ eski oyunlara 1060, yeni oyunlara da 2080 kart veriyor. Yanlış hatırlamıyorsam yabancılar RTX 40 serisine geçecekti, bizde tabii ki de yok. Bizde sadece zam ve sonradan kaldırılan kısıtlama var.
Türk sunucularında 120 FPS yayın özelliği maalesef bulunmuyor ki bizde hâlâ eski oyunlara 1060, yeni oyunlara da 2080 kart veriyor. Yanlış hatırlamıyorsam yabancılar RTX 40 serisine geçecekti, bizde tabii ki de yok. Bizde sadece zam ve sonradan kaldırılan kısıtlama var.

Çözüm
Türk sunucularında 120 FPS yayın özelliği maalesef bulunmuyor ki bizde hâlâ eski oyunlara 1060, yeni oyunlara da 2080 kart veriyor. Yanlış hatırlamıyorsam yabancılar RTX 40 serisine geçecekti.

Ben sen son 3080 gördüm çoğu videolarda. 120 FPS olmaması kötü olmuş ama abonelerin yüzde kaçı 120 FPS de açabilirdi belki de bu yüzden gelmemiştir.

belki de bu yüzden gelmemiştir.

Çok iyimser düşünüyorsunuz, alakasının olduğunu düşünmüyorum. Normalde GeForce NOW'un Premium özelliğinde sıra beklememe taahhütü veriyorlardı fakat aylardır bu sorunu düzeltemediler ya da düzeltmek istemediler, bilemiyorum. GeForce NOW'un Türkiye sunucusunda sadece zam ve sonradan kaldırılan kısıtlama var. Başka bir şey gördüğümü hatırlamıyorum.

Çok iyimser düşünüyorsunuz, alakasının olduğunu düşünmüyorum. Normalde GeForce NOW'un Premium özelliğinde sıra beklememe taahhüdü veriyorlardı fakat aylardır bu sorunu düzeltemediler ya da düzeltmek istemediler, bilemiyorum. GeForce NOW'un Türkiye sunucusunda sadece zam ve sonradan kaldırılan kısıtlama var. Başka bir şey gördüğümü hatırlamıyorum.

Ben Premium olduğumdan beri hiç sıra beklemedim ama bekleyen olduğunu duydum. Zam ve kısıtlama kararını almalarını geçtim düşünmeleri bile çok saçma. Keşke NVIDIA bir standart getirsede ona uysalar, bu işin altından kalkamıyorsanız başta neden kurdunuz dese.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı