Hocam hiç duymadım iyi bişey mi?Donanımı kötü olup, interneti iyi olan arkadaşlar için söylüyorum. GeForce NOW almak yerine Boosteroid alabilirsiniz.
Tr’de yok ama vpn ile sıkıntı olmaz mı internet?Xcloud kullanın daha mantıklı içinde oyunda var yüzlerce , 2 kişilik oyun desteği mevcut
Ben sadece deneme sürümünde GTX 1060 veriliyor sanıyordum, paralı versiyonda da mı öyle?
Betterxcloud uygulaması geliştirdi kullanıcılar github sitesinden bulabilirsin vpn gerek kalmıyor 1080p oynuyorsun.Tr’de yok ama vpn ile sıkıntı olmaz mı internet?
Gamepass üyeliği içerisinde sunuluyor diye bir yazı okudum doğru mu?Yoksa ayrıca mı satın almak gerekiyor?Betterxcloud uygulaması geliştirdi kullanıcılar github sitesinden bulabilirsin vpn gerek kalmıyor 1080p oynuyorsun.
Geforce now yurt dışında mükemmel bir hizmet fakat ülkemizi pek takmıyorlar.Daha doğrusu nasıl kullanıyorsunuz? Daha ekran kartı olarak 1060 gibi bir çöp ekran kartını kullanan platformdan hayır gelmez. İlk defa kullanmak isteğimde en son ne yapıp ne ettiysem tüm ödeme seçenekleri kabul etmedi. Bende bilgisayar aldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.