GhostOps
Decipat
- Makaleler
- 1
Gecikme kabul edilebilir ama ekran kartı rezalet oyunlar resmen kasıyor.
Ekran kartları çöp fiyatları da kazık zaten.
Gecikme kabul edilebilir ama ekran kartı rezalet oyunlar resmen kasıyor.
Benim sistem cs2’yi kaldırmıyor hocam.Geforce now iş görür mü?Az da para değil.1060'a o para verilmez bence de ve ağır oyunlarda çok kötü bir performans veriyor piksel piksel oynuyorsunuz resmen ama CS gibi oyunları çok güzel oynatıyor bence tabii elektriği bayağı köklüyor.
Benim sistem CS2'yi kaldırmıyor hocam. GeForce NOW iş görür mü? Az da para değil.
Benim sistem CS2'yi kaldırmıyor hocam. GeForce NOW iş görür mü? Az da para değil.
Yurt dışı sürümünde daha iyi ekran kartları veriyormuş o yüzden mi?İnternetiniz orta düzeyse açar CS2'yi güzelde oynatır ama bence internetiniz iyiyse yurt dışı sürümünü alın.
Yurt dışı sürümünde daha iyi ekran kartları veriyormuş o yüzden mi?
Fiyatı bana kazık geldi hocam,yoksa çok güzel bir olay.Yurt dışı daha iyi Türkiye'de münasip bir yerine koyduğumun firması bakıyor.
Fiyatı bana kazık geldi hocam, yoksa çok güzel bir olay.
Ona vereceğim parayı elimdeki kötü PC'ye (kullananların PC'leri malum kötü oluyor) kaldıracağı oyunlar alırım.
Lossless scale denedik ama o da çare olmuyo.Ona vereceğim parayı elimdeki kötü pc'ye (kullananların pc'leri malum kötü oluyor) kaldıracağı oyunlar alırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.