Çözüldü GeForce NOW AC Valhalla grafikler değiştirilmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

clonpear

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi forumlar. GeForce NOW üzerinden AC Valhalla'da grafikleri değiştirmek istediğim zaman oyun ayarların kaydedilmesi için oyunun kapanıp açılması gerektiğini söylüyor fakat oyunu GeForce NOW üzerinden tekrar açtığınız zaman ayarlar eski hallerine otomatik olarak dönüyor. Yani hiçbir şekilde görüntü ayarlarını değiştiremiyorsunuz.

Bu sorunun bir çözümünü bulamadım. Oyunu Epic Games platformundan stream ettiğimi de belirtmek istiyorum. Başka platformlarda da GeForce NOW üzerinden böyle problemler olup olmadığından emin değilim. Siz böyle bir sorun yaşıyor musunuz? Yaşıyorsanız bir çözümünü bulabildiniz mi?

Çözüm
Hallettim. Çözümü şu konudan ve "keremkoc060" adlı kullanıcıdan aldım. Yapılması gereken sırasıyla şöyle;
→Oyunu Ultra'ya alın.
→Değişiklikleri onaylayın sonrasında restart seçeneğine hayır deyin.
→Ayarlardaki sceen kısmından displayi windowed yapın.
→Oyunun penceresini küçültün ardından Epic Games'e tıklayın.
→Hesabınızı kapatmanız için gelen uyarıyı kabul edin.
→Hesap bilgilerinizi girin ve oyunu tekrardan açın.

Bu adımları yaptıktan sonra oyunu Ultra ayarlarda herhangi bir sıkıntı yaşamadan oynayabiliyorsunuz. İyi oyunlar.
Normalde GeForce NOW, bağlantı kalitesine göre normal ayarlıyor.

İstemci ayarlarından "zayıf ağ koşullarına göre ayarla" seçeneğini kapatıp deneyebilirsiniz.

Oyun içi ayarlardan bahsediyor. Valhalla'da değiştirsen bile kayıt etmiyor her girişte medium ayarlarda açıyor, ayarlayıp tekrar restart atmak gerekiyor oyuna.

Çok saçma olmuş o durum, şimdi Odyssey ile denedim bende de medium ayarlarda açmış, Ultra'ya çekince kapandı oyun.

Yok mudur bir çözümü acaba.

Az önce ayarları Ultra'ya çekip, değişiklikleri onaylayıp, oyunu restartlama seçeneğine hayır dedim. İlginç bir şekilde kağıt üzerinde Ultra ayarlarda gözüküyor. Test etmek için bir benchmark başlattım ve oradaki sonuçta da Graphics Quality kısmında Ultra High yazıyor. Gerçekten böyle mi yoksa sadece kağıt üzerinde mi böyle gözüküyor emin değilim ama durum bu.

Ben de uyarı çıkmıyor ama, direkt kapanıyor oyun.

Ben de uyarı çıkmıyor ama, direkt kapanıyor oyun.

Daha önce buna benzer şu konu açılmış. "keremkoc060" kullanıcı adlı bir arkadaş Reddit'te gördüğü yöntemi anlatmış fakat ben AC Valhalla için denediğim ve Epic Games'e tıkladığım zaman sadece hesap değiştirme ile alakalı bir hata alıyorum.

Hocam, oyunu yeniden başlatın seçeneği çıkmıyor bende.
Ayarları değiştirince sol altta onay tuşu beliriyor, boşluk tuşu ile onaylayınca kapanıyor oyun.
Uyarı penceresi açılmıyor yani.

Düzeltme; onayla demeden esc yapınca bana da uyarı geldi, hayır dedim tekrar ayarlara girince dediğiniz gibi ultra'da şu an oyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…