GeForce NOW alınca klavye mouse almak şart mı?

TRHAMSTEr

Decapat
Cümleten selam arkadaşlar. GeForce NOW almak istiyorum ama bilgisayarım yok. Telefondan da bazı oyunlarda kontrolcü desteği olmadığından oynayamıyorum. Gidip klavye mouse almak da çok saçma. Uzun vadede oyun oynamak istiyorum sizce ne yapmam lazım?

Cümleten selam arkadaşlar. GeForce NOW almak istiyorum ama bilgisayarım yok. Telefondan da bazı oyunlarda kontrolcü desteği olmadığından oynayamıyorum. Gidip klavye mouse almak da çok saçma. Uzun vadede oyun oynamak istiyorum sizce ne yapmam lazım?
Destekleyen oyunlarda kol ile oynanabiliyor ama bilgisayar oyunları için klavye ve mouse şart diye biliyorum.

Dokunmatik klavye var, ekranın yarısını kaplayan uydirik bir klavye. Onun dışında gamepad ile oynayacaksınız. (Onun da dokunmatiği var.) O da olmazsa oynamicaksınız. Ana menüde AFK kalacaksınız.

Cs 2 desteklemiyor 😃
O zaman mecbur klavye fare alacaksınız başka çözüm yok.

Başka şansın var mı? Ya gamepadle ya dokunmatikle ya da klavye fareyle oynayacaksın.
Klavye fare almak istemiyorum sorun orda

Dokunmatik klavye var, ekranın yarısını kaplayan uydirik bir klavye. Onun dışında gamepad ile oynayacaksınız. (onun da dokunmatiği var.) O da olmazsa oynamicaksınız. Ana menüde AFK kalacaksınız.

O zaman mecbur klavye fare alacaksınız başka çözüm yok.

Peki kontrolcüyü bir uygulama yardımı ile tuslarını W, A, s vs. yapacak bir program yok mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı