Hocam bu cidden işe yarıyor mu?Güzel ve oynayabileceğin fazla oyun varsa alabilirsin tabii ki de ama önerim en az 100Mbps bir fiber internet. Benim internetimde aynen böyle ve sorunsuz 1080p kasmadan oynayabiliyorum.
Hocam bu cidden işe yarıyor mu?Güzel ve oynayabileceğin fazla oyun varsa alabilirsin tabii ki de ama önerim en az 100Mbps bir fiber internet. Benim internetimde aynen böyle ve sorunsuz 1080p kasmadan oynayabiliyorum.
Ben oynadığım zamanlar 2080 Ti kullanıyorlardı, RT i en yükseğe çekmediğin sürece sorun yaratmamıştı bende.
E yarıyor tabi ama kendi bilgisayarın olmadığı çok belli kusursuz bi deneyim değil yaniHocam bu cidden işe yarıyor mu?
Video izler gibi oluyoE yarıyor tabi ama kendi bilgisayarın olmadığı çok belli kusursuz bi deneyim değil yani
Anladım.E yarıyor tabi ama kendi bilgisayarın olmadığı çok belli kusursuz bi deneyim değil yani
Oyun işini Gamepass ile çözebilir.İnternetin iyiyse mantıklı. Ama oyunlara da para gerekli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.