Şimdi yaz geldi diye çoğu kişi alırsa Premium'da bile sıra beklenir mi?
3 aylık Premium almayı düşünüyorum. Ücretsiz versiyonunu test ettiğimde gayet akıcı pikselleşme olmuyor internetim 50Mbps. Sıra dolması filan oluyor mu şimdi yaz geldi diye çoğu kişi alırsa Premium'da bile sıra beklenir mi?
3 aylık Premium almayı düşünüyorum. Ücretsiz versiyonunu test ettiğimde gayet akıcı pikselleşme olmuyor internetim 50Mbps. Sıra dolması filan oluyor mu şimdi yaz geldi diye çoğu kişi alırsa Premium'da bile sıra beklenir mi?
Ayarlarla ilgili bilgi verebilecek birisi var mı ben 35Mbps internetle girdiğimde donmalar oluyor ve kalite çok kötü.
sabit bilgi veremem deniye yanıla dene derim otomatik ayarı kullana bilirsin ve pingini test etAyarlarla ilgili bilgi verebilecek birisi var mı ben 35Mbps internetle girdiğimde donmalar oluyor ve kalite çok kötü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.