GeForce NOW alınır mı?

Birkaç yıl önce harici GPU'su olmayan notebookumda kullanmıştım 1 aylık deneme hediye veriyorlardi. 80Mbps internetimle kullandım Online oynamak bayağı sıkıntılıydı fakat offline hikayeli oyunlarda başarılıydı. Şu an ne durumda bilmiyorum hikayeli oyun için alınabilir fakat sürekli cam gibi görüntü beklemeyin çözünürlük düşüyor bazen birdenbire piksel piksel olup düzeliyor ekran. Hareket halindeyken sürekli düşüyordu zaten çözünürlük. Bunlari bilerek alın. Deneme şansınız varsa önce deneyin.
 
25 Mbps internet ile Cyberpunk 2077 bitirdim. Fena değildi, 6 aylık paketim bulunuyor. God of War gibi oyunları da oynama fırsatım oldu. Eğer bilgisayarın oyunları kaldırmaya yetersizse bence bir fırsat verilebilir. Ben 6 aylık premium paket almıştım.
 
25 Mbps internet ile Cyberpunk 2077 bitirdim. Fena değildi, 6 aylık paketim bulunuyor. God of War gibi oyunları da oynama fırsatım oldu. Eğer bilgisayarın oyunları kaldırmaya yetersizse bence bir fırsat verilebilir. Ben 6 aylık Premium paket almıştım.

WOG'u 30 FPS olarak bitiriyordum ama 30 FPS sarmıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu ayarlarda oynamaktayım, bir sorun yaşamadım. Ara sıra hafif bulanık oluyor, o kadar da olur bence :D Rahatsız etmiyor. Bilgisayarımın hiç kaldırmayacağı oyunu yüksek ayarlarda oynuyorum. 25 Mbps de internete sahibim.

1656231292432.png
 

Geri
Yukarı