GeForce NOW alınır mı?

2- 30 dakikadan sonra atıyor ve yeniden sıra beklemen gerekiyor.
3- Şu an net fiyatını bilmiyorum ama 2 yıl önce bilgisayarım yokken, Chrome'dan her oyunu oynuyordum, değer bence.

Birinci sorunuzda kimden bahsediyorsunuz? İkinci sorunuz için de evet, bedava sürümünde 30 dakika oynayabiliyorsunuz. Üçüncü sorunuz için de eğer ki internetiniz uygunsa uygun bir sistem, yıllık ya da 6 aylık olarak alındığında daha ucuza denk geliyor.

1- Normal kendi PC'inde oynuyormuş gibi oynuyorsun CS:GO gibi oyunlar için soruyorsan evet seni izleyebilirler.

2- 30 dakika sonra atar. Ondan önce de sıra beklersiniz.

3-Uygunluğu göreceli. Bence gayet uygun, bazen kodlar ile indirim oluyor kovalayabilirsiniz. İnternetiniz yeterli ise alınır.

Birinci sorunuzda kimden bahsediyorsunuz? İkinci sorunuz için de evet, bedava sürümünde 30 dakika oynayabiliyorsunuz. Üçüncü sorunuz için de eğer ki internetiniz uygunsa uygun bir sistem, yıllık ya da 6 aylık olarak alındığında daha ucuza denk geliyor.
normal insanlar çünkü oynarken kimsenin izlemesini istemem

Bence pahalı,konsol varsa xCloud daha iyi olacaktır.
konsol olsa PC'den oynar mıyım hocam

@NormalVatandas hayır, sen kendi hesabınla GeForce NOW'un sunucularına bağlanıp oradan oynuyorsun. GeForce NOW yetkilileri dışında izleyebilen olmaz. Kaldı ki GeForce NOW'un bir sürü abonesi var. Sizi niye izlesinler ki?

1- Normal kendi PC'inde oynuyormuş gibi oynuyorsun CS:GO gibi oyunlar için soruyorsan evet seni izleyebilirler.

2- 30 dakika sonra atar. Ondan önce de sıra beklersiniz.

3-Uygunluğu göreceli. Bence gayet uygun, bazen kodlar ile indirim oluyor kovalayabilirsiniz. İnternetiniz yeterli ise alınır.
hocam şimdi Battlefield 1 sürem bitti internet konusunda çok bir sıkıntım yok indirim nerden kovalarım ?

Konsol dediğim kol hocam.Dualshock gibi.
anladım hocam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı