GeForce NOW alınır mı?

İnternet hızım 24 Mbps ancak bazen 19-20'ye düşebiliyor. Ping ise 15 ancak bazen 20 olabiliyor, çoğunlukla 15 ve altı diyeyim. Sizce alsam 720p 60 FPS'te işimi görür mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
50 mbps internetle akıcı bir oyun oynayamıyorum kesinlikle tavsiye etmem.

Ben daha önce aldım fakat internetim 100Mbps. Sizin internetiniz bence size çok zevk vermez. Almanızı bu internet ile önermiyorum. En az 30 olmalı benim görüşüm. 50Mbps üstü ise bence kesinlikle GeForce NOW alınır.

i5 4. nesil işlemcim GT 430 ekran kartım bile olsa hayatta GeForce Now kullanmam. Oyun dediğin şey gerçek anlamda senin bilgisayarında çalışmalı. Kilometreler ötedeki bir server'da değil. Oyun cidden senin sistemini yormalı, o oyunu oynadığını hissetmelisin. İnternetten bulut oyun oynamak hiçbir zaman iç açıcı gelmedi bana. Bana soracaksan alınmaz.

O internetle pek düşünmüyorum. Dehşet lag yersin (arkadaşım 30mbps internet ile geforce now kullanamıyor lagdan midesi bulanıyor)

İnternet hızım 24 Mbps ancak bazen 19-20'ye düşebiliyor. Ping ise 15 ancak bazen 20 olabiliyor, çoğunlukla 15 ve altı diyeyim. Sizce alsam 720p 60 FPS'te işimi görür mü?
Ailem evdeyken 30-40, evde yalnızken 95 Mbps oluyor internetim. Görüntü gerçekten rezalet, çamur gibi oluyor sürekli. Sağ üstte çıkan bağlantı problemi uyarısından da bıktım. Bunlara katlanırım diyorsanız alın. 140TL'ye değecek bir şey değil gerçekten. İndirim falan kovalayın öyle alın illa alacaksanız.

İnternetin pek iyi değil ama paket yükselt veya Lan kablosu tak internet iyi ise en kötü 720 de rahat oynarsın ama paran varsa PC almak çok daha iyidir uzun vadeli çözümdür

Hocam 24 Mbps internetim var, gayet akıcı, 1080p oynatıyor. Altyapı ile de ilgisi var. Size önerim ücretsiz paketle deneyin, eğer sizi tatmin ederse satın alın. Fakat TR serverları kötü ve çok dolu oluyor. VPN ile Avrupa hesabı oluşturup, VPN açıkken uygulamaya giriş yaptıktan sonra VPN'i kapatıp oynayın. Ben Avrupa serverında bu şekilde akıcı oynuyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı