GeForce NOW alınır mı?

Hocm bazı sorularım olacaktı'da.

Avrupa sunucularında ortalama kaç dakika bekliyorsunuz

Ve süreleri nasıl 1 saat mi hala yoksa yarım saat mi TR'deki gibi.
Hocam Avrupa'da bir çok server olduğu için tr deki gibi yığılım olmuyor, ben genellikle boş olan bir iki server keşfetmiştim hep onlarda oynuyordum. Ayrıca süreleri 1 saat.

@370423 hocam size önerim, VPN ile girip Amerika hesabı oluşturun buradan, daha sonra free planla keyfini çıkarın. Ücretliye geçmemize bile gerek yok, bekleme süreleri az. Tr serverları berbat, aradaki farkı anlayacaksınız. İnternet konusunda endişelenmeyin, ben 24 mpbs ile akıcı oynuyordum Avrupa'da. Ayrıca uygulamadan oyuna girerken yine VPN ile işlem yapmanız gerekiyor. Eğer bu dediğim aklınıza yatarsa yazın. Onu da detaylıca anlatırım.
 
Hocam Avrupa'da birçok server olduğu için TRdeki gibi yığılım olmuyor, ben genellikle boş olan bir iki server keşfetmiştim hep onlarda oynuyordum. Ayrıca süreleri 1 saat.

@370423 hocam size önerim, VPN ile girip Amerika hesabı oluşturun buradan, daha sonra Free planla keyfini çıkarın. Ücretliye geçmemize bile gerek yok, bekleme süreleri az. TR serverları berbat, aradaki farkı anlayacaksınız. İnternet konusunda endişelenmeyin, ben 24 Mbps ile akıcı oynuyordum Avrupa'da. Ayrıca uygulamadan oyuna girerken yine VPN ile işlem yapmanız gerekiyor. Eğer bu dediğim aklınıza yatarsa yazın. Onu da detaylıca anlatırım.

Hocam peki Avrupa'dan açtığımız hesapla TR'de oynayabilir miyiz?
 
Hocam peki Avrupa'dan açtığımız hesapla TR'de oynayabilir miyiz?
Hocam uygulamaya girdikten sonra VPN açıkken oynamak istediğiniz oyuna tıklıyorsunuz, oyun yüklendikten ve açıldıktan sonra VPN'i kapatıp VPN'siz oynayabiliyorsunuz. Sadece oyuna girerken VPN açık olması gerekiyor.
 
Hocam uygulamaya girdikten sonra VPN açıkken oynamak istediğiniz oyuna tıklıyorsunuz, oyun yüklendikten ve açıldıktan sonra VPN'i kapatıp VPN'siz oynayabiliyorsunuz. Sadece oyuna girerken VPN açık olması gerekiyor.

Yanlış anlamadıysam TR'yeylede oluyor yani VPN açacağız sadece Avrupa için.
 
Akıcı bir şekilde oynayamayan ayar yapmayı bilmiyordur. 25 mbps internetle yağ gibi oynuyorum. Eğer stabil bir internetin var ise almanı öneririm. Tek kötü yanı akşam sıra oluyor o da 5 dakikada bitiyor. Yakında çözerler onu muhtemelen.

Alınmaz 40-45 altındakiler bulaşmasın derim. 35 bile riskli.
Bilip bilmeden konuşmaya bayılıyorsunuz.
 
Sağ olun hocam çünkü yakında GFN almayı düşünüyorum da.

Hayır. Doğru internet ayarlarını yaparsan rahatça oynarsın. GeForce NOW ayarlarında o anki internet hızına göre bit hızını 3 Mbps daha az gir. Yani eğer 65 Mbps ise 62 olarak yap bit hızını.
 
İsterseniz bir ücretsiz deneyin. Ondan sonra karar verirsiniz. He bu arada V-Sync kapatın bence. Daha fazla internet kullanıyor açarsanız.

Denemiştim bir ara hocam GOTY Tomb Raider denemiştim çok akıcıydı ama yine de sorayım dedim sunucularda belki sıkıntılar falan olmuştur diye.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı