GeForce NOW bağlantı sorunları ve görüntü bozulması

Bilgisayarınızın gücü yetersiz. Görüntü sunucuda sıkıştırılır ve size gönderilir. Bilgisayarınız sıkıştırılmış görüntüyü açamıyor. Daha güncel donanım gerekli. Veriyi düşük internet hızlarında göndermek için sıkıştırma şart ve modern sıkıştırma algoritmaları donanımsal hızlandırma yoksa bilgisayarı zorlar. CPU'ya yüklenir çünkü ki modern algoritmaları çözmek CPU'ya çok yük bindirir.

Ben Mobility Radeon 4300 ile GFN'de sorun yaşamıyorum. Zaten GFN sistem gereksinimlerinde 3000 serisi ve üzerini belirtmiş. Ekran kartı ile ilgili olduğunu düşünmüyorum.

Siz zayıf donanım kapalı, 768p 60 fps ve max bit hızı 'otomatik' olacak şekilde ayarlayıp dener misiniz? Ben 50 mbps ile ve 41 ping ile sorun yaşamıyorum bu ayarlarda.

Oyun içi istikrarsız bağlantı hatası aldığınızda oyun donuyor veya gecikme yaşanıyor mu?
Arkada ne varsa yok oluyor.
Ben sorunun donanımsal olduğunu düşünmüyorum.
Ben de düşünmüyorum çünkü Steam uygulamasının yanında resimde görüldüğü üzere (Not Responding) yazıyor, yani karşı bilgisayarın Steam'i donuyor.
Ekran kartınız çok eski.
2 GB RAM, 50 Mbps internet ve benzer bir kart kullanan arkadaşım sorunsuz online FPS oyunları oynuyor.

Tarayıcı üzerinden hiçbir görüntü bozulması olmadan Witcher 3'e giriş yapmayı denedim fakat 11 GB indirme yapıyor. Bunun hakkında bilgisi olan var mı? Ne kadar bekletiyor bu süreç?

2 GB RAM, 50 Mbps internet ve benzer bir kart kullanan arkadaşım sorunsuz online FPS oyunları oynuyor.
Ben size kendi deneyimimi ve canlı destekle olan konuşmamın özetini anlattım. Benim de donanımsal DX 11 desteklemeyipte uygulamadan Geforce NOW kullanan arkadaşım vardı. Tarayıcıdan da girmeyi deneyin. Bu arada videoya çekmiştim şu an onu arıyorum. Bulursam atacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı