W Westronxxd Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 409 Çözümler 2 6 Ocak 2021 #1 GeForce Now üyeliğimden oyuna giriyorum fakat oyunda FPS değerleri 45 25 arası gidip geliyor. Buna bir çözüm yolu var mı acaba?
GeForce Now üyeliğimden oyuna giriyorum fakat oyunda FPS değerleri 45 25 arası gidip geliyor. Buna bir çözüm yolu var mı acaba?
Axii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2016 Mesajlar 2.136 Makaleler 8 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer Filmmaker 6 Ocak 2021 #2 Westronxxd dedi: GeForce Now üyeliğimden oyuna giriyorum fakat oyunda FPS değerleri 45 25 arası gidip geliyor. Buna bir çözüm yolu var mı acaba? Genişletmek için tıkla... İnternet hızlarınız neler? Ek olarak CAT 6 ile mi Wi-Fi ile mi bağlantı yapıyorsunuz? Artı 0 Eksi
Westronxxd dedi: GeForce Now üyeliğimden oyuna giriyorum fakat oyunda FPS değerleri 45 25 arası gidip geliyor. Buna bir çözüm yolu var mı acaba? Genişletmek için tıkla... İnternet hızlarınız neler? Ek olarak CAT 6 ile mi Wi-Fi ile mi bağlantı yapıyorsunuz?
Liutenant Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 4.087 Makaleler 2 Çözümler 14 Yer Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek System Admin 6 Ocak 2021 #3 Olsa bile siz bir şey yapamazsınız. Nvidia ekipleri yapabilir sadece. Artı 0 Eksi
MrBlade Femtopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #4 Westronxxd dedi: GeForce Now üyeliğimden oyuna giriyorum fakat oyunda FPS değerleri 45 25 arası gidip geliyor. Buna bir çözüm yolu var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Grafik ayarlarını ve internet hızınız nedir? Artı 0 Eksi
Westronxxd dedi: GeForce Now üyeliğimden oyuna giriyorum fakat oyunda FPS değerleri 45 25 arası gidip geliyor. Buna bir çözüm yolu var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Grafik ayarlarını ve internet hızınız nedir?
E emre ermenek Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #5 Bir tahminde bulunayım işlemciniz ya giriş seviyesi Intel veya herhangi bir AMD? Artı -3 Eksi
MrBlade Femtopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #6 emre ermenek dedi: bir tahminde bulunayım işlemciniz ya giriş seviyesi intel veya herhangi amd? Genişletmek için tıkla... Geforce Now bulut sistemiyle başka bir bilgisayardan oynadığınız bir sistem.Tamamen internet hızına bağlı yani.Donanımla bir alakası yok. Artı 0 Eksi
emre ermenek dedi: bir tahminde bulunayım işlemciniz ya giriş seviyesi intel veya herhangi amd? Genişletmek için tıkla... Geforce Now bulut sistemiyle başka bir bilgisayardan oynadığınız bir sistem.Tamamen internet hızına bağlı yani.Donanımla bir alakası yok.
E emre ermenek Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #7 MrBlade dedi: Geforce Now bulut sistemiyle başka bir bilgisayardan oynadığınız bir sistem.Tamamen internet hızına bağlı yani.Donanımla bir alakası yok. Genişletmek için tıkla... pardon ya cahillik, geforce experince gibi okudum Artı 0 Eksi
MrBlade dedi: Geforce Now bulut sistemiyle başka bir bilgisayardan oynadığınız bir sistem.Tamamen internet hızına bağlı yani.Donanımla bir alakası yok. Genişletmek için tıkla... pardon ya cahillik, geforce experince gibi okudum
Liutenant Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 4.087 Makaleler 2 Çözümler 14 Yer Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek System Admin 6 Ocak 2021 #8 emre ermenek dedi: bir tahminde bulunayım işlemciniz ya giriş seviyesi intel veya herhangi bir amd? Genişletmek için tıkla... Size ne? arkadaş Geforce NOW'da bağlandığı bilgisayarın FPS değerlerini kast ediyor sanırsam. Artı 0 Eksi
emre ermenek dedi: bir tahminde bulunayım işlemciniz ya giriş seviyesi intel veya herhangi bir amd? Genişletmek için tıkla... Size ne? arkadaş Geforce NOW'da bağlandığı bilgisayarın FPS değerlerini kast ediyor sanırsam.
Pithiux Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 1.016 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer Konohagakure 6 Ocak 2021 #9 emre ermenek dedi: bir tahminde bulunayım işlemciniz ya giriş seviyesi intel veya herhangi bir amd? Genişletmek için tıkla... Geforce Now bulut oyun sistemidir ve oyunda aldığınız FPS sizin sisteminize göre değil bulut sisteme göre alınır. Artı 0 Eksi
emre ermenek dedi: bir tahminde bulunayım işlemciniz ya giriş seviyesi intel veya herhangi bir amd? Genişletmek için tıkla... Geforce Now bulut oyun sistemidir ve oyunda aldığınız FPS sizin sisteminize göre değil bulut sisteme göre alınır.
whoisfirat Megapat Katılım 12 Mart 2017 Mesajlar 538 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #10 FPS değeri oyunun oynandığı makinenin donanımlarına bağlı değil mi? Sen de bir sıkıntı yoktur belki PC değiştirmek falan olmuyor mu? Sürprizbozan Abi bu bilgisayar kasıyor başka masaya geçsem olur mu? Artı 0 Eksi
FPS değeri oyunun oynandığı makinenin donanımlarına bağlı değil mi? Sen de bir sıkıntı yoktur belki PC değiştirmek falan olmuyor mu? Sürprizbozan Abi bu bilgisayar kasıyor başka masaya geçsem olur mu?