Westronxxd
Hectopat
GeForce Now üyeliğimden oyuna giriyorum fakat oyunda FPS değerleri 45 25 arası gidip geliyor. Buna bir çözüm yolu var mı acaba?
GeForce Now üyeliğimden oyuna giriyorum fakat oyunda FPS değerleri 45 25 arası gidip geliyor. Buna bir çözüm yolu var mı acaba?
Grafik ayarlarını ve internet hızınız nedir?GeForce Now üyeliğimden oyuna giriyorum fakat oyunda FPS değerleri 45 25 arası gidip geliyor. Buna bir çözüm yolu var mı acaba?
Geforce Now bulut sistemiyle başka bir bilgisayardan oynadığınız bir sistem.Tamamen internet hızına bağlı yani.Donanımla bir alakası yok.bir tahminde bulunayım işlemciniz ya giriş seviyesi intel veya herhangi amd?
pardon ya cahillik, geforce experince gibi okudumGeforce Now bulut sistemiyle başka bir bilgisayardan oynadığınız bir sistem.Tamamen internet hızına bağlı yani.Donanımla bir alakası yok.
Size ne? arkadaş Geforce NOW'da bağlandığı bilgisayarın FPS değerlerini kast ediyor sanırsam.bir tahminde bulunayım işlemciniz ya giriş seviyesi intel veya herhangi bir amd?
Geforce Now bulut oyun sistemidir ve oyunda aldığınız FPS sizin sisteminize göre değil bulut sisteme göre alınır.bir tahminde bulunayım işlemciniz ya giriş seviyesi intel veya herhangi bir amd?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.