W Westronxxd Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 409 Çözümler 2 6 Ocak 2021 #1 GeForce Now üyeliğimden oyuna giriyorum fakat oyunda FPS değerleri 45 25 arası gidip geliyor. Buna bir çözüm yolu var mı acaba?
GeForce Now üyeliğimden oyuna giriyorum fakat oyunda FPS değerleri 45 25 arası gidip geliyor. Buna bir çözüm yolu var mı acaba?
KS KS W Westronxxd Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 409 Çözümler 2 6 Ocak 2021 #11 Axii dedi: İnternet hızlarınız neler? Ek olarak CAT 6 ile mi Wi-Fi ile mi bağlantı yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 50 MB fiber internet kullanıyorum 1366*768 çözünürlükte rahat oynayabilirim diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Axii dedi: İnternet hızlarınız neler? Ek olarak CAT 6 ile mi Wi-Fi ile mi bağlantı yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 50 MB fiber internet kullanıyorum 1366*768 çözünürlükte rahat oynayabilirim diye düşünüyorum.
Axii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2016 Mesajlar 2.136 Makaleler 8 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer Filmmaker 6 Ocak 2021 #12 Westronxxd dedi: 50 MB fiber internet kullanıyorum 1366*768 çözünürlükte rahat oynayabilirim diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Peki kablo ile mi bağlanıyorsunuz yoksa kablosuz mu? Kablosuz bağlanıyorsanız çok normal. Artı 0 Eksi
Westronxxd dedi: 50 MB fiber internet kullanıyorum 1366*768 çözünürlükte rahat oynayabilirim diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Peki kablo ile mi bağlanıyorsunuz yoksa kablosuz mu? Kablosuz bağlanıyorsanız çok normal.
KS KS W Westronxxd Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 409 Çözümler 2 6 Ocak 2021 #13 Axii dedi: Peki kablo ile mi bağlanıyorsunuz yoksa kablosuz mu? Kablosuz bağlanıyorsanız çok normal. Genişletmek için tıkla... Kablo ile bağlıyorum Rust'da oynuyorum ama 90 100 FPS'den aşa inmiyor Cyberpunk'da neden böyle bir sorun çıkıyor acaba. Artı 0 Eksi
Axii dedi: Peki kablo ile mi bağlanıyorsunuz yoksa kablosuz mu? Kablosuz bağlanıyorsanız çok normal. Genişletmek için tıkla... Kablo ile bağlıyorum Rust'da oynuyorum ama 90 100 FPS'den aşa inmiyor Cyberpunk'da neden böyle bir sorun çıkıyor acaba.
Liutenant Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 4.087 Makaleler 2 Çözümler 14 Yer Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek System Admin 6 Ocak 2021 #14 Westronxxd dedi: Kablo ile bağlıyorum Rust'da oynuyorum ama 90 100 FPS'den aşa inmiyor Cyberpunk'da neden böyle bir sorun çıkıyor acaba. Genişletmek için tıkla... Çünkü Cyberpunk sormanıza bile gerek yok. Artı 0 Eksi
Westronxxd dedi: Kablo ile bağlıyorum Rust'da oynuyorum ama 90 100 FPS'den aşa inmiyor Cyberpunk'da neden böyle bir sorun çıkıyor acaba. Genişletmek için tıkla... Çünkü Cyberpunk sormanıza bile gerek yok.
KS KS W Westronxxd Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 409 Çözümler 2 6 Ocak 2021 #15 Liutenant dedi: Çünkü Cyberpunk sormanıza bile gerek yok. Genişletmek için tıkla... Haklısınız gerçi oyun sorunlu . Artı 0 Eksi
Liutenant dedi: Çünkü Cyberpunk sormanıza bile gerek yok. Genişletmek için tıkla... Haklısınız gerçi oyun sorunlu .
E emre ermenek Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #16 Liutenant dedi: Çünkü Cyberpunk sormanıza bile gerek yok. Genişletmek için tıkla... yine de nvidianın kendi servisinde kasması garip Artı 0 Eksi
Liutenant dedi: Çünkü Cyberpunk sormanıza bile gerek yok. Genişletmek için tıkla... yine de nvidianın kendi servisinde kasması garip