GeForce Now deneyimi

Sedat Peeker

Hectopat
Daha fazla  
TR sunucularınında açılmasıyla GeForce Now'ı dizüstü bilgisayarımda denedim. Sistem pek önemli değil ama dizüstü bilgisayarım CS:GO bile oynatmayacak düzeyde. Platforma girdim normalde bekletirdi ama hiç bekletmeden girdi. Oyunları istediğiniz ayarlarda oynayabiliyorsunuz tüm oyunlarda 60FPS+ veriyor. İlk olarak Fortnite denedim. Fortnite'da görüş uzaklığı bana göre çok önemli masaüstü bilgisayarımda düşük orta ayarlarda oynuyordum. Fortnite girmemle Win almam beraber oldu. 2. olarak CS:GO denedim. CS:GO'yu internetiniz çok iyi değilse tavsiye etmem zaten oyun TR sunucusu olmadığından dolayı ping var, gecikme oluyor. Üstüne bir de GeForce Now'la bağlandım, bayağı gecikmeliydi. Adamlar uçuyordu en son. Son olarak da arkadaşımdan Steam hesabını rica edip Cyberpunk 2077'yi denedim. Oyun yağ gibi aktı. Muazzam kalite NVIDIA bu işi gerçekten becermiş. Parasını sonuna kadar hak ediyor. Fortnite için alıp masaüstüne kurmayı düşünüyorum. Sizin de eğer bilgisayarınız varsa oyunları oynatmıyorsa veya oyunları açıyor ama yüksek ayarlarda zorlanıyorsa sizin de denemenizi öneririm. Bu arada bana yanlış gözükmediyse 2 saat gibi geldi çünkü CS:GO'da rekabetçi girdim 7-6'da rakip pes etti. Fortnite girdim 1. oldum. Cyberpunk'ta da süre bitene kadar oynadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı