İnceleme GeForce NOW deneyimim

Dün kendime hazır indirim varken paket satın aldım. Ve denedim. Benim internetim şöyle bir hıza sahip. (43 Mbps)

Ve şunu söyleyeyim: Oyunlardan aldığım zevk gerçekten çok güzeldi. Her ne kadar da GeForce NOW eleştiriler altında kalmış bir uygulama olsa da, hatta yer yer benim bile kızdığım olduğu zamanlar olsa da dünden beri gayet memnunum.

Hatta size şunu söyleyeceğim ben daha önceden de kullanmışlığım çoktu. (bilgisayarım çok kötü diye dakikalarca sıra bekleyip yarım saat oyun oynadığım günler...) O zamanlar gerçekten fark edilir şekilde donma, geçikme, bulanıklaşma yaşıyordum ama şimdi artık yaşamıyorum. Geçikmeyi gerçekten hiç yaşadığımı hatırlamıyorum dünden beridir. Sadece ara sıra böyle ses takılması, anlık görüntü bozulması oluyor ama çok çok az oluyor.
Hatta Crysis2 oyununa gireyim dedim harbiden çok şaşırdım kaldım o kadar güzel ki grafikleri. Benim monitörüm çok çok eski bir monitör (hdml girişi bile yok, aracı kablosu ile bağladım hdml'i) ve ona rağmen Crysis2 grafikleri o kadar güzel duruyordu ki cidden çok şaşırdım çok müthişti yani demem o ki GeForce NOW grafikleri de çok güzel şekilde monitörünüze yansıtabiliyor benim gibi eski bir monitöre sahipseniz bile.
GeForce NOW'ı çok sevdim hatta şu an bile açık iştahlı bir şekilde oyunuma tekrar gireceğim. Demem o ki gerçekten güzel bir uygulama seviyorum.

Kullanılır kesinlikle öneriyorum. Fakat kişinin interneti aşırı önemli gençler.

Benim internetim: 43 Mbps indirme, 12.7 yükleme, 9 ms ping.

Önemli: Gençler Ultimate paketi dışında maalesef kötü ekran kartlarında oyun oynayabilirsiniz onu da bilin. Mesela ben kingdom come 1 oynuyorum ve ona rağmen en yüksekte oynayamıyorum ve yer yer oyuna lag giriyor.

Tavsiye: Gençler, bu vereceğim tavsiye tek GeForce NOW deneyiminiz için değil, genel bir tavsiye hayat üzerine bir tavsiye olacak. Siz GeForce NOW'dan oynasanız bile bazen yer yer takılma, bulanıklaşma olabilir. Size tavsiyem takmayın, görmezden gelin. Zevk almaya bakın. Aynı hayattaki yaşamınız gibi. Tabii ki GeForce NOW size kusursuz hiçbir hata olmadan bir deneyim sağlayacak diye bir şey yok. Demem o ki ara ara böyle takılma, gecikme, bulanıklaşma hissedebilirsiniz bende hissediyorum ama ne yapıyorum görmezden geliyorum ve keyif almaya bakıyorum. Bu tek GeForce NOW için değil genel hayatınız için benden bir tavsiye <3

Ben GeForce nowda 2000 saatten fazla oyun oynamışımdır, sizin internet hızlarınızda oynadım hem de, benim bilgisayarım 17 yıllık bir bilgisayardı ve 2 yıl boyunca aralıklarla GeForce NOW kullandım. Yazınızı beğendim, bence kötü bilgisayarı olanlar için bir nimet. Ben ilk GeForce NOW'u keşfettiğimde "keşke daha önce keşfetseydim" dedim. Online oyun için tavsiye etmem ama hikeyeli oyun için tavsiye ederim, ilk başlarda biraz garip geliyor ama 5 dakika bile geçmeden alışıyorsunuz. Online oyun olarak LoL'e Vanguard gelmeden önce GeForce nowda bayağı bir LoL'de oynamıştım.

GeForce NOW'u bolca kullandım. Fakat genelde Rust, DayZ, Squad tarzı oyunlar oynadığım için uzaklara bakarken biraz blurlu-pikselize tarzda görüyordum. Bu yüzdende pek ayırt edemiyordum neyin ne olduğunu. İnternetimde kötü değildi aslında. Bi' garip tarzı var.

Selamlar, öncelikle inceleme için teşekkür ederiz, güzel bir inceleme olmuş elinize sağlık. Merak ettiğim bir husus var, şimdi ben GeForce NOW aldım diyelim, en yüksek paket olan internet hızım gayet iyi sorun yaşayacağımı sanmıyorum. Hiç kullanmadığımdan soruyorum, oyunda save özelliğini sunuyor mu? Örneğin; 2 saat oyun oynadım kayıt ettim çıktım, daha sonrasında kaldığım yerden devam edebiliiyor muyum?

Ayrıca benim duyduğum ve bildiğim kadarıyla Euro Truck Simulator 2 oyununda kendi modlarımızı örneğin otobüs modu veya Türkiye modunu kullanamıyormuşuz, bu doğru mu?

Mod kurmak imkansız hocam. Sürekli sorun çıkıyor. Ben birçok oyun da denedim olmuyor. Sürekli bilgisayarlar değiştiği için sanırım. BeamNG en son GeForce NOW'da bozuktu. Bir anda oyun çöküyordu. Hala bozuktur muhtemelen. Ama devam etme konusunda emin değilim hocam.

Steam atölyesinde modlar varsa oyun açılış ekranında onlar yükleniyor ama atölye dışı mod yükleyemezsiniz.

Steam atölyesinde modlar varsa oyun açılış ekranında onlar yükleniyor ama atölye dışı mod yükleyemezsiniz.

Ben çok sıkıntı yaşadım atölye modları konusunda nedense.

GeForce NOW, Türkiye sunucularındaki insanlara GTX 1050 Ti ve RTX 2060 veriyor. Yurt dışındakilere 40 serisini veriyor diye biliyorum. Bir süre kullandım arkadaşlarımla oynayabilmek için ama bir daha almayacağım. Tabii bu dediğim mevzu 9-10 ay önceydi. Sanırım hala geçerli.

Türkiye'deki sunucular GTX 1060 ve RTX 2060 veriyor, yurt dışındakilerin 40 serisi verdiği hurafe. Gidip Ultimate paket alırsanız tabii verir ama performance paket alıp 4000 serisi veya 3000 serisi ekran kartı beklemek saçma. Gameplus üzerinden Ultimate paketi alırsanız eğer 4080 veriyor.

Selamünaleyküm öncelikle güzel yorumunuz ve övgünüz için teşekkür ederim. Evet save alabilirsiniz ve gönül rahatlığıyla oynadığınız oyuna kaldığını yerden devam edebilirsiniz

Modlama konusuna gelecek olursak tam bilmiyorum deneyimlemedim ama, DLC ile oynamanız mümkün ve sanırım Steam'in kendi atölyesinde mod indirmesi yapıp oynayabilirsiniz fakat maalesef Google'dan herhangi bir siteden indirme yapmak mümkün değil. Türkçe yama bile kuramıyorsunuz yani tarayıcı üzerinden indirme yapmanıza izin vermiyor GeForce NOW.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam genelde assasin Creed, Battlefield 1, cyberpunk 2077 gibi oyunlar oynayacağım. Performence ile ultimate paket arasındaki farkı çok hisseder miyim, sizce hangisini alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…