İnceleme GeForce NOW deneyimim

Hocam genelde assasin Creed, Battlefield 1, Cyberpunk 2077 gibi oyunlar oynayacağım. Performence ile Ultimate paket arasındaki farkı çok hisseder miyim, sizce hangisini alayım.

Ultimate paketini hiç denemedim yorum yapamam. Bence 2 paketi de denemeye çalışın ona göre karar verin.

Hocam genelde assasin Creed, Battlefield 1, cyberpunk 2077 gibi oyunlar oynayacağım. Performence ile ultimate paket arasındaki farkı çok hisseder miyim, sizce hangisini alayım
Size şöyle diyeyim, Battlefield oyununda normal (daha ucuz olan) pakette sorun yaşayacağınızı hiç zannetmiyorum ama cyberpunk gibi yeni nesil oyunlarda en üst grafikte oynamak istiyorsanız sanırım ultimate paket şart. Çünkü daha ucuz olan pakette hep iyi ekran kartı vermiyor zaten gtx 1060 bile verdiği oluyor haliyle çok düşük perfermonsla oynamak kaçınılmaz olabiliyor. Demem o ki düşük paketteki ekran kartları bazı oyunlarda özellikle cyberpunkta yetersiz kalabilir hatta bu yetersizlik heves kıracak seviyede bile olabilir. (Cyberpunk hiç oynamadım ve ultimate paketi hiç denemedim.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…