GeForce Now düşük internet hızı problemi

Denedim ancak hiçbir zaman 15Mbps üzerine çıkmıyor görev yöneticisinden kontrol ettim. Ayrıca bende Google Stadia testleri de 5Mbps çıkıyor. Sizin nasıl?

Aynı sıkıntı bende de var 35 Mbps internete sahibim 15 Mbps ölçüyor görev yöneticisinde hiç 15'i geçmiyor sizde son durum ne?

Aynı sıkıntı bende de var 35 Mbps internete sahibim 15 Mbps ölçüyor görev yöneticisinde hiç 15'i geçmiyor sizde son durum ne?

Ayarlara girin, orada seçenekler var. Özele girin kendi ayarlarınızı yapın. Sonra orada "maksimum Bit hızı" diye bir seçenek var, onu değiştirin. Sonrasında internet hızı çıkıyor oradan, onu 35 yapın çözülecektir.

Linki paylaşır mısın?

İnternet hızım tüm ev dahil internet kullansa 67'den aşağı düşmez fakat GeForce 11 ölçüyor çok fazla denedim düzeltmeyi fakat başaramadım. Dostum şu anki teorim GeForce 5G destekli wep sitesinden modemler tanıtmaya başladı GeForce boosterlı büyük ihtimal kendi mallarını satmak için geriye kalan dağıtıcıları modemleri kısıtladılar söyleyeceklerim bu kadar.

Dosya Ekleri

• sasasqwqwqeqweqweqwe.PNG
    10,5 KB · Görüntüleme: 149

Videonun linkini alabilir miyim rica etsem?

Link burada.

Dostum üstünden çok geçmiş ama cevap alabildin mi yada çözebildin mi ? Ben de Türknet kullanıyorum steamde saniyede 8.9 Mbps indirmem var. Speedtest 70 Mbps hızım olduğunu söylüyor ama iş Geforce a gelince 14 diyor senin gibi.

Tr serveri gelince sorun çözüldü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…