GeForce NOW founders hesap nedir?

karizma_adam

Yoctopat
Katılım
13 Nisan 2024
Mesajlar
18
Bununla ilgili bir iki konuya göz attım ancak pek anlayamadım, tam olarak ne bu? İtemsatış da gezerken görmüştüm. VPN ile girmekten ne farkı var?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım kurucu üyelik dedikleri şey indirim ve bir kaç avantaj sağlayan üyelik seçeneği olarak duruyor. @GFYT dediği gibi indirim haricinde bir farkı yok. Yine de bir kaç soru cevap yazayım hemen aşağıya.

Şu anda hesabımda gördüğüm VIP Founders Üye rozeti nedir?​

GeForce NOW'a ilk katılanlara ve destekleyenlere teşekkür etmek için Founders üyeleri, hesaplarında ve uygulama içinde özel bir VIP Founders üye rozeti alacaklar. GeForce NOW, Kurucu üyelerimiz olmadan bugünkü gibi olmazdı ve bu, "teşekkür ederim" demenin bir yoludur. Eski sürüme geçmeye, hesabınızı değiştirmeye karar verirseniz veya bir fesih olursa, VIP Kurucular rozeti hesabınızdan ve uygulama içinden kaldırılacaktır.

"Founders for Life" avantajı nedir?​

"Founders for Life" avantajı, 17 Mart 2021 tarihinde veya öncesinde ücretli bir Founders üyeliği başlatan GeForce NOW kullanıcılarına, NVIDIA ülkenizde GeForce NOW hizmetini sunduğu sürece, Founders üyeliklerini tanıtım fiyatından kullanmaya devam etme ve belirli bir bitiş tarihi olmadan özellikleri planlama fırsatı sunar.
Founders üyeleri, yeni GeForce NOW Ultimate üyeliğine hiçbir risk almadan yükseltebilir! Herhangi bir ücretli üyelik planında iyi durumda kaldığınız sürece Founders for Life avantajlarınızı koruyacaksınız.

Kaynak: What is NVIDIA GeForce NOW?
Metin tarayıcı çevirisiyle Türkçe'ye çevrilerek yazılmıştır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı