GeForce NOW Game Plus deneyimi

seamea

Femtopat
Daha fazla  
Açık konusmak gerekirse 100/7 Mbps internet ve 1600x900 laptop sahibiyim. Şu ana kadar Apex Legends, Tom Clancy's Rainbow Six: Siege, Destiny2 de denedim ve yağ gibi akıyor oyunlar, hiç fark etmiyorsunuz oyunun stream edildiğini. Tom Clancy's Rainbow Six: Siege'de olur gibi. Ne istikrarsız bağlantı ne bulanıklaşma, hiçbir sorun yaşamadım. Tek şikayet ettiğim nokta fiyat, o da 60 TL olsa ya da haftalık veya günlük fiyat olsa da aylık almak zorunda kalmasak, sadece canımız oyun oynamak istediğinde alsak olur gibi.

Ben Rainbowda sorun yaşadım. Mouse hassasiyetinde direk sorunu aldım . Oynanacak gibi değil. Benim internet 25 / 7 mbps görüntüde hiç bir sıkıntı yok taş gibi ama online oynadım cortladı.

Bir kere Hitman oyununda deneme fırsatım oldu ama sanırım Wi-Fi ile bağlandığımdan ve hızım 25/5.80 olduğundan görüntü bayağı bulanıktı. Kasma donma vesaire yoktu ancak görüntü bayağı kötüydü. Tavsiyem kablo kullanarak bağlanın eminim çok iyi olacaktır. Zaten Epic Games desteği olduğundan sistemi yetmeyenler oradan bedava alıp bu hizmetten oynayabilir.

25/6 internet ile hem Avrupa hem Türkiye sunucularını denedim. Türkiye sunucularında çok fazla sıra var. Ayrı olarak gecikme ve görüntü sorunu çok fazla. Avrupa sunucularında ise ne gecikme ne görüntü ne de sıra sorunu yaşadım.

Ekleme: internet hızım 60FPS 1080P için olan gereksinimleri karşılıyor.
Web yakalama_19-8-2021_131926_gameplus.com.tr.jpeg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı