Soldier of Astora
Decapat
Evet arkadaşlar sonunda Türklerin yüzü gülecek mi Gameplus'dan ötürü bilinmez ama deneyenlerin deneyimlerini almak istiyorum, nasıl sizce?
120 FPS olduğunu söyleyen ama hiç hissettirmeyen, aşırı stutter ve takılma ile oynatan, 300 Mbps çekebildiğini gösterip sadece 75'ini kullanmaya izin veren, 4080 olduğunu iddia edip Stalker 2'yi med ayarlarda 2K'da 70 FPS anca açan bir oyun deneyimi sunuyor. Bir saattir çamur gibi görüntü, düşük FPS'ler VE120 Hz olduğunu iddia edip 120 Hz olmayan şeyin hayal kırıklığıyla uğraşıyorum.
Bir arkadaşım var o denedi 2K da Max ayarlarsa 120 FPS aldı dostum sen hiç ayar yapmadan oyuna girmişsin.120 FPS olduğunu söyleyen ama hiç hissettirmeyen, aşırı stutter ve takılma ile oynatan, 300 Mbps çekebildiğini gösterip sadece 75'ini kullanmaya izin veren, 4080 olduğunu iddia edip Stalker 2'yi med ayarlarda 2K'da 70 FPS anca açan bir oyun deneyimi sunuyor. Bir saattir çamur gibi görüntü, düşük FPS'ler VE120 Hz olduğunu iddia edip 120 Hz olmayan şeyin hayal kırıklığıyla uğraşıyorum.
Ayar yaptım hocam, 120 fps gösterdiği 120 fps hissettirdiği anlamına gelmiyor, hissettirdiği kesinlikle 120 fps değil, ayrıca bize vadedilen 240 hz'ti 120 de değil. DLSS ve Frame Gen açık defalarca deneme yaptım. Mining artığı kartları döşeyip geçmişler gibi bir hissiyat mevcut.Dostum o dediğin mantığıma gitmedi DLSS 3 ve fg açtığına emin misin? Ben pek sanmıyorum ama.
Bir arkadaşım var o denedi 2K da Max ayarlarsa 120 FPS aldı dostum sen hiç ayar yapmadan oyuna girmişsin.
Ayar yaptım hocam, 120 FPS gösterdiği 120 FPS hissettirdiği anlamına gelmiyor, hissettirdiği kesinlikle 120 FPS değil, ayrıca bize vadedilen 240 Hz'Ti 120 de değil. DLSS ve Frame Gen açık defalarca deneme yaptım. Mining artığı kartları döşeyip geçmişler gibi bir hissiyat mevcut.
Ayar yaptım hocam, 120 FPS gösterdiği 120 FPS hissettirdiği anlamına gelmiyor, hissettirdiği kesinlikle 120 FPS değil, ayrıca bize vadedilen 240 Hz'Ti 120 de değil. DLSS ve Frame Gen açık defalarca deneme yaptım. Mining artığı kartları döşeyip geçmişler gibi bir hissiyat mevcut.
Bu 120FPS gösterip vermeme durumunu net anlamak için bir sürü oyunda denemek lazım. Ayrıca fg dediğimiz teknoloji 10 oyunun 11'inde bozuk çalışıyor ve sonradan düzeltiliyor. Mesela şu anda Marvel Rivals'ta da fg teknolojisi bozuk. Uygulamalarda oyun 60FPS gözüküyor ama aslen 30FPS çalışmaya devam ediyor ve üstüne input lag ekliyor.
DLSS'de Fg'de size kusursuz ve bedavadan FPS falan vermiyor arkadaşlar. Aynı şekilde RT teknolojisi de size inanılmaz görsellik sunmuyor(grafikleri en düşüğe aldığında hâla daha gölgelerin açık olduğu bir döneme geldik artık, en düşük grafikler bile Unreal Engine 5 sayesinde ideal ışıklandırma ve yansıma sunabiliyor). Bunlar bir avuç teknoloji bilgisi sıfır olan içerik üreticilerinin sponsorlardan bedavaya 4090 almaya devam etmek için size söyledikleri şeyler.
Evet arkadaşlar sonunda türklerin yüzü gülecek mi Gameplus'dan ötürü bilinmez ama deneyenlerin deneyimlerini almak istiyorum, nasıl sizce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.