GeForce NOW görüntü çok bulanık

Yer
denizli
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
75 Mbps, pingi düşük internet var. Dalgalı değil, kabloyla bağlıyım. İnternette bir sorun yok, eminim. Sürekli Rainbow, LoL de oynamaktayım. Fakat CP2077'yi sistemim kaldırmadığı için alıp girdim, sonuç berbat. Çoğu zaman ekranın tamamı mosmor, her zaman ise alt taraflar böyle. Altyazılar okunmuyor, ne yapmam lazım? Ayarlarımı ve oyundan bir görüntüyü attım. Daha da artıyor bulanıklık ara ara. TR sunucusuna bağlıyım. V-Sync açık olarak ve 30FPS'de denedim, herhangi bir ilerleme yok. Yapacak bir şey yok mu?
1615774233623.png
1615774333174.png
1615774497145.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Belki de sunucularda sıkıntı olabilir veya her zaman olduğu gibi Türkiye'nin çöp internetinden olabilir. Yani CP2077 için ayrı sunucu açmıştır adamlar, LoL de ayrı sunucudadır dolayısıyla CP2077 sunucusunda sıkıntı olabilir.

Hocam birkaç saat sonra yeniden deneyin, sorun devam ederse NVIDIA desteğe sorun. Ya da Geforce Now'ı yeniden yükleyin. Aynı inernet ile başka bir bilgisayarda deneyin. Sorunun kaynağı belli değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı