GeForce NOW görüntü donuyor

aqakern

Hectopat
Daha fazla  
Xiaomi Mi TV stick ile GeForce NOW üzerinden oyun oynarken görüntü donuyor ama arka planda oyun devam ediyor. Sesler ve tuşlar çalışıyor. TV'nin ana menü tuşuna basıp GeForce NOW'a geri girdiğimde oyun kaldığı yerden devam ediyor ama nadiren de olsa oyun yeniden başlıyor. Çözümünü bilen var mı acaba?

Hangi Mi Stick'i kulanıyorsunuz 1080p olanmı yani ilk sürümünümü yoksa daha sonradan çıkan 4K mı 1080p ise cihaz kaldırmayabilir.

1080 olanı kullanıyorum ama oyun donmuyor görüntü donuyor gelen seslerden anlıyorum hareket ede biliyorum TV'nin kumandasında ana menüye dönüp oyuna hızlıca geri girip kaldığım yerden devam ediyorum Ama bazen 10 bazen 5 dk bir bu oluyor.

1080 olanı kullanıyorum ama oyun donmuyor görüntü donuyor gelen seslerden anlıyorum hareket ede biliyorum TV'nin kumandasında ana menüye dönüp oyuna hızlıca geri girip kaldığım yerden devam ediyorum ama bazen 10 bazen 5 dk bir bu oluyor.

Zaten oyun donamaz çünkü oyun GeForce NOW sunucularında oynanılıyor siz canlı yayın olarak izliyorsunuz yani sadece görütnü ve ses donabilir. Bende de 1080 var artık eski performasını veremiyor ondan kaynalıklı olabilir eğer telefondan oynamak istiyorsanız bilgisayarınızdan HDMI kablo ile TV'ye bağlayarak yapabilirsiniz ya da akılı telefonlarda Android'e diyeyim ya da yanlış hatırlamıyorumsa ismi Google Home gibi bir program olması gerekiyordu o program sayesinden telefondaki ekranı yansıta biliyorsunuz Mi Stick cihazına oyunu telefondan GFN üzerinden açıp gamepad bağlayarak öylede oynayabilirsiniz.

Zaten oyun donamaz çünkü oyun GeForce NOW sunucularında oynanılıyor siz canlı yayın olarak izliyorsunuz yani sadece görütnü ve ses donabilir. Bende de 1080 var artık eski performasını veremiyor ondan kaynalıklı olabilir eğer telefondan oynamak istiyorsanız bilgisayarınızdan HDMI kablo ile TV'ye bağlayarak yapabilirsiniz ya da akılı telefonlarda Android'e diyeyim ya da yanlış hatırlamıyorumsa ismi Google Home gibi bir program olması gerekiyordu o program sayesinden telefondaki ekranı yansıta biliyorsunuz Mi Stick cihazına oyunu telefondan GFN üzerinden açıp gamepad bağlayarak öylede oynayabilirsiniz.

Merhaba yeni fark ettim bende Mi Stick 4K olan varmış yardımınız için teşekkür ederim dediğiniz gibi telefon ile bir deneyeceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı