GhostOps Decipat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 5 1 Eylül 2024 #11 Karma00 dedi: Gecikme kabul edilebilir ama ekran kartı rezalet oyunlar resmen kasıyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartları çöp fiyatları da kazık zaten.
Karma00 dedi: Gecikme kabul edilebilir ama ekran kartı rezalet oyunlar resmen kasıyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartları çöp fiyatları da kazık zaten.
Dursun Papi Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 680 3 Eylül 2024 #12 The Notorious dedi: 1060'a o para verilmez bence de ve ağır oyunlarda çok kötü bir performans veriyor piksel piksel oynuyorsunuz resmen ama CS gibi oyunları çok güzel oynatıyor bence tabii elektriği bayağı köklüyor. Genişletmek için tıkla... Benim sistem cs2’yi kaldırmıyor hocam.Geforce now iş görür mü?Az da para değil.
The Notorious dedi: 1060'a o para verilmez bence de ve ağır oyunlarda çok kötü bir performans veriyor piksel piksel oynuyorsunuz resmen ama CS gibi oyunları çok güzel oynatıyor bence tabii elektriği bayağı köklüyor. Genişletmek için tıkla... Benim sistem cs2’yi kaldırmıyor hocam.Geforce now iş görür mü?Az da para değil.
The Notorious Kilopat Cep Doktoru Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 3.308 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #13 Dursun Papi dedi: Benim sistem CS2'yi kaldırmıyor hocam. GeForce NOW iş görür mü? Az da para değil. Genişletmek için tıkla... İnternetiniz orta düzeyse açar CS2'yi güzelde oynatır ama bence internetiniz iyiyse yurt dışı sürümünü alın.
Dursun Papi dedi: Benim sistem CS2'yi kaldırmıyor hocam. GeForce NOW iş görür mü? Az da para değil. Genişletmek için tıkla... İnternetiniz orta düzeyse açar CS2'yi güzelde oynatır ama bence internetiniz iyiyse yurt dışı sürümünü alın.
GhostOps Decipat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 5 3 Eylül 2024 #14 Dursun Papi dedi: Benim sistem CS2'yi kaldırmıyor hocam. GeForce NOW iş görür mü? Az da para değil. Genişletmek için tıkla... İnternetin iyi ise oynatır ama laglı olarak bazen ekran pixel oluyor.
Dursun Papi dedi: Benim sistem CS2'yi kaldırmıyor hocam. GeForce NOW iş görür mü? Az da para değil. Genişletmek için tıkla... İnternetin iyi ise oynatır ama laglı olarak bazen ekran pixel oluyor.
Dursun Papi Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 680 3 Eylül 2024 #15 The Notorious dedi: İnternetiniz orta düzeyse açar CS2'yi güzelde oynatır ama bence internetiniz iyiyse yurt dışı sürümünü alın. Genişletmek için tıkla... Yurt dışı sürümünde daha iyi ekran kartları veriyormuş o yüzden mi?
The Notorious dedi: İnternetiniz orta düzeyse açar CS2'yi güzelde oynatır ama bence internetiniz iyiyse yurt dışı sürümünü alın. Genişletmek için tıkla... Yurt dışı sürümünde daha iyi ekran kartları veriyormuş o yüzden mi?
GhostOps Decipat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 5 3 Eylül 2024 #16 Dursun Papi dedi: Yurt dışı sürümünde daha iyi ekran kartları veriyormuş o yüzden mi? Genişletmek için tıkla... Yurt dışı daha iyi Türkiye'de münasip bir yerine koyduğumun firması bakıyor.
Dursun Papi dedi: Yurt dışı sürümünde daha iyi ekran kartları veriyormuş o yüzden mi? Genişletmek için tıkla... Yurt dışı daha iyi Türkiye'de münasip bir yerine koyduğumun firması bakıyor.
Dursun Papi Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 680 3 Eylül 2024 #17 GhostOps dedi: Yurt dışı daha iyi Türkiye'de münasip bir yerine koyduğumun firması bakıyor. Genişletmek için tıkla... Fiyatı bana kazık geldi hocam,yoksa çok güzel bir olay.
GhostOps dedi: Yurt dışı daha iyi Türkiye'de münasip bir yerine koyduğumun firması bakıyor. Genişletmek için tıkla... Fiyatı bana kazık geldi hocam,yoksa çok güzel bir olay.
Muhterem Musti Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.569 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Eylül 2024 #18 Ona vereceğim parayı elimdeki kötü pc'ye (kullananların pc'leri malum kötü oluyor) kaldıracağı oyunlar alırım.
Ona vereceğim parayı elimdeki kötü pc'ye (kullananların pc'leri malum kötü oluyor) kaldıracağı oyunlar alırım.
GhostOps Decipat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 5 3 Eylül 2024 #19 Dursun Papi dedi: Fiyatı bana kazık geldi hocam, yoksa çok güzel bir olay. Genişletmek için tıkla... Evet Türkiye'ye özel bir durum maalesef fiyatı zaten kazık yurt dışında ucuz. Muhterem Musti dedi: Ona vereceğim parayı elimdeki kötü PC'ye (kullananların PC'leri malum kötü oluyor) kaldıracağı oyunlar alırım. Genişletmek için tıkla... Bu da iyi bir seçenek ama bir süreden sonra sıkar.
Dursun Papi dedi: Fiyatı bana kazık geldi hocam, yoksa çok güzel bir olay. Genişletmek için tıkla... Evet Türkiye'ye özel bir durum maalesef fiyatı zaten kazık yurt dışında ucuz. Muhterem Musti dedi: Ona vereceğim parayı elimdeki kötü PC'ye (kullananların PC'leri malum kötü oluyor) kaldıracağı oyunlar alırım. Genişletmek için tıkla... Bu da iyi bir seçenek ama bir süreden sonra sıkar.
Dursun Papi Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 680 3 Eylül 2024 #20 Muhterem Musti dedi: Ona vereceğim parayı elimdeki kötü pc'ye (kullananların pc'leri malum kötü oluyor) kaldıracağı oyunlar alırım. Genişletmek için tıkla... Lossless scale denedik ama o da çare olmuyo.
Muhterem Musti dedi: Ona vereceğim parayı elimdeki kötü pc'ye (kullananların pc'leri malum kötü oluyor) kaldıracağı oyunlar alırım. Genişletmek için tıkla... Lossless scale denedik ama o da çare olmuyo.