GTX 970 Hectopat Katılım 10 Ocak 2022 Mesajlar 377 Çözümler 3 3 Eylül 2024 #21 Donanımı kötü olup, interneti iyi olan arkadaşlar için söylüyorum. GeForce NOW almak yerine Boosteroid alabilirsiniz.
Donanımı kötü olup, interneti iyi olan arkadaşlar için söylüyorum. GeForce NOW almak yerine Boosteroid alabilirsiniz.
insann Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 2.269 Çözümler 10 3 Eylül 2024 #22 Ben sadece deneme sürümünde GTX 1060 veriliyor sanıyordum, paralı versiyonda da mı öyle ?
Yaman AKDENİZ Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 311 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #23 Hocam bende data temassızlığı oluyor vallahi kullanamıyorum
Dursun Papi Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 680 3 Eylül 2024 #24 GTX 970 dedi: Donanımı kötü olup, interneti iyi olan arkadaşlar için söylüyorum. GeForce NOW almak yerine Boosteroid alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam hiç duymadım iyi bişey mi?
GTX 970 dedi: Donanımı kötü olup, interneti iyi olan arkadaşlar için söylüyorum. GeForce NOW almak yerine Boosteroid alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam hiç duymadım iyi bişey mi?
kazimveben Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 121 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #25 Xcloud kullanın daha mantıklı içinde oyunda var yüzlerce , 2 kişilik oyun desteği mevcut
Dursun Papi Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 680 4 Eylül 2024 #26 kazimveben dedi: Xcloud kullanın daha mantıklı içinde oyunda var yüzlerce , 2 kişilik oyun desteği mevcut Genişletmek için tıkla... Tr’de yok ama vpn ile sıkıntı olmaz mı internet?
kazimveben dedi: Xcloud kullanın daha mantıklı içinde oyunda var yüzlerce , 2 kişilik oyun desteği mevcut Genişletmek için tıkla... Tr’de yok ama vpn ile sıkıntı olmaz mı internet?
GhostOps Decipat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 5 5 Eylül 2024 #27 insann dedi: Ben sadece deneme sürümünde GTX 1060 veriliyor sanıyordum, paralı versiyonda da mı öyle? Genişletmek için tıkla... Para versen de sıra bile beklersin.
insann dedi: Ben sadece deneme sürümünde GTX 1060 veriliyor sanıyordum, paralı versiyonda da mı öyle? Genişletmek için tıkla... Para versen de sıra bile beklersin.
kazimveben Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 121 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #28 Dursun Papi dedi: Tr’de yok ama vpn ile sıkıntı olmaz mı internet? Genişletmek için tıkla... Betterxcloud uygulaması geliştirdi kullanıcılar github sitesinden bulabilirsin vpn gerek kalmıyor 1080p oynuyorsun.
Dursun Papi dedi: Tr’de yok ama vpn ile sıkıntı olmaz mı internet? Genişletmek için tıkla... Betterxcloud uygulaması geliştirdi kullanıcılar github sitesinden bulabilirsin vpn gerek kalmıyor 1080p oynuyorsun.
Dursun Papi Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 680 5 Eylül 2024 #29 kazimveben dedi: Betterxcloud uygulaması geliştirdi kullanıcılar github sitesinden bulabilirsin vpn gerek kalmıyor 1080p oynuyorsun. Genişletmek için tıkla... Gamepass üyeliği içerisinde sunuluyor diye bir yazı okudum doğru mu?Yoksa ayrıca mı satın almak gerekiyor?
kazimveben dedi: Betterxcloud uygulaması geliştirdi kullanıcılar github sitesinden bulabilirsin vpn gerek kalmıyor 1080p oynuyorsun. Genişletmek için tıkla... Gamepass üyeliği içerisinde sunuluyor diye bir yazı okudum doğru mu?Yoksa ayrıca mı satın almak gerekiyor?
Sypuina0 Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 2.781 Çözümler 15 5 Eylül 2024 #30 Erdem Anıl Özbilir dedi: Daha doğrusu nasıl kullanıyorsunuz? Daha ekran kartı olarak 1060 gibi bir çöp ekran kartını kullanan platformdan hayır gelmez. İlk defa kullanmak isteğimde en son ne yapıp ne ettiysem tüm ödeme seçenekleri kabul etmedi. Bende bilgisayar aldım. Genişletmek için tıkla... Geforce now yurt dışında mükemmel bir hizmet fakat ülkemizi pek takmıyorlar.
Erdem Anıl Özbilir dedi: Daha doğrusu nasıl kullanıyorsunuz? Daha ekran kartı olarak 1060 gibi bir çöp ekran kartını kullanan platformdan hayır gelmez. İlk defa kullanmak isteğimde en son ne yapıp ne ettiysem tüm ödeme seçenekleri kabul etmedi. Bende bilgisayar aldım. Genişletmek için tıkla... Geforce now yurt dışında mükemmel bir hizmet fakat ülkemizi pek takmıyorlar.