GeForce Now hesap açma

Dostum şimdi anladım. Oruç hali anlamadım soruyu. Evet ben de bekliyorum. 1 saat oyun ve başkalarını beklemekten bıktım. Bende alacağım. Eğer hesabın var ise zaten bildirim geliyor.

VPN ile ABD veya Kanada ülkeleri üzerinden yeni bir hesap oluşturup, oluşturduğunuz bu yeni hesap üzerinden Founders üyelik alma işlemini pekâlâ gerçekleştirebilirsiniz. Bizzat ben bu suretle kendime birkaç gün önce yeni bir hesap açmış bulunmaktayım. Siz de deneyebilirsiniz, hâlâ 3 ay boyunca ücretsiz!

1588534236220.png

VPN ile ABD veya Kanada ülkeleri üzerinden yeni bir hesap oluşturup, oluşturduğunuz bu yeni hesap üzerinden founders üyelik alma işlemini pekâlâ gerçekleştirebilirsiniz. Bizzat ben bu suretle kendime birkaç gün önce yeni bir hesap açmış bulunmaktayım. Siz de deneyebilirsiniz, hâlâ 3 ay boyunca ücretsiz!

Eki Görüntüle 552760

Bir sıkıntı çıkar mı peki? Her girişte galiba VPN gerekli.

Bir sıkıntı çıkar mı peki? Her girişte galiba VPN gerekli.

Ben şimdilik herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadım, karşılaşacağımı da sanmıyorum. Uygulamaya girişte de VPN'e ihtiyaç duymuyorsunuz. VPN'nin mantığı; ABD veya Kanada üzerinden sanki oradaymışsınız gibi yeni bir hesap ile kayıt olduktan sonra Founders'a yükseltmek için ihtiyaç duyuyorsunuz. Hesabınızı VPN (ABD veya Kanada üzerinden) Founders'a yükselttikten sonra uygulama arayüzünden herhangi bir VPN'e ihtiyaç duymadan hesabınıza rahatlıkla giriş yapabilir ve eğlencenize kaldığı yerden devam edebilirsiniz.

Önemli not: VPN ile ABD veya Kanada üzerinden Founders'a yükseltme işlemi için mevcut (Türkiye veya Avrupa tabanlı IP'ler üzerinden kayıtlanmış) bir hesap kullanmamanız gerekiyor. Sistem bunu algılıyor ve yükseltme işlemini gerçekleştirmenizi engelliyor. VPN ile bahsettiğim iki ülkeden (ABD/KANADA) herhangi biri üzerinden yeni bir hesap açmanız ve açtığınız bu hesap üzerinden Founders'a yükseltme yapmanız gerekiyor.

Son düzenleme:
Ben şimdilik herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadım, karşılaşacağımı da sanmıyorum. Uygulamaya girişte de VPN'e ihtiyaç duymuyorsunuz. VPN'nin mantığı; ABD veya Kanada üzerinden sanki oradaymışsınız gibi yeni bir hesap ile kayıt olduktan sonra founders'a yükseltmek için ihtiyaç duyuyorsunuz. Hesabınızı VPN (ABD veya Kanada üzerinden) founders'a yükselttikten sonra uygulama arayüzünden herhangi bir VPN'e ihtiyaç duymadan hesabınıza rahatlıkla giriş yapabilir ve eğlencenize kaldığı yerden devam edebilirsiniz.

önemli not: VPN ile ABD veya Kanada üzerinden founders'a yükseltme işlemi için mevcut (Türkiye veya Avrupa tabanlı IP'ler üzerinden kayıtlanmış) bir hesap kullanmamanız gerekiyor. Sistem bunu algılıyor ve yükseltme işlemini gerçekleştirmenizi engelliyor. VPN ile bahsettiğim iki ülkeden (ABD/KANADA) herhangi biri üzerinden yeni bir hesap açmanız gerekiyor.

O zaman yeni hesap açayım. Peki bu hesapta olan hesaplarım ile yine o hesapta kullanabilirim değil mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı