Dostlar 4K monitörlü bir PC toplayacaktım bütcemi çok aşıyor bu nedenle TV almak istiyorum. Elimde bu üyelikten var bunun için TV almak istiyorum GeForce NOW yüklenebilen ve oyun modu olan bir TV ne alabilirim?
Tam da bunu yazmaya geliyordumLG C2 serisinde göz atabilirsiniz. 42" modelleri var ama TR'de yok sanırım. Bende LG CS6LA model TV mevcut. Oyun modu var ve uygulamalar arasında GeForce NOW yükleyebiliyorsunuz.
Sizdeki 120 FPS'e kadar olan bir paket. Bu yüzden 120 Hz verebilen bir TV almayı tercih edebilirsiniz. LG CS6LA böyle bir model, ayrıca G-Sync de var.
Dostlar 4K monitörlü bir PC toplayacaktım bütcemi çok aşıyor bu nedenle TV almak istiyorum. Elimde bu üyelikten var bunun için TV almak istiyorum GeForce NOW yüklenebilen ve oyun modu olan bir TV ne alabilirim?
Keşke TR'de olsaydı ama maalesef.Tam da bunu yazmaya geliyordumLG 42C2 bence çok ideal
Vardı ki zaten. Sadece stokları bitmiş gibi duruyor. Resmi mağazalarda vardı, kendim bile düşünmüştüm bunu alsak mı diye de çok paraydıKeşke TR'de olsaydı ama maalesef.
Stoklarda bitmiştir yeni yoksa vardı biliyorum. Radarımda olan bir ürünKeşke TR'de olsaydı ama maalesef.
Stoklarda bitmiştir yeni yoksa vardı biliyorum. Radarımda olan bir ürün21.000₺ veya üstü bir fiyatı vardı hatta.
Keşke TR'de olsaydı ama maalesef.
Bu üyeliği nereden aldınız? Hocam?
LG C2 serisinde göz atabilirsiniz. 42" modelleri var ama TR'de yok sanırım. Bende LG CS6LA model TV mevcut. Oyun modu var ve uygulamalar arasında GeForce NOW yükleyebiliyorsunuz.
Sizdeki 120 FPS'e kadar olan bir paket. Bu yüzden 120 Hz verebilen bir TV almayı tercih edebilirsiniz. LG CS6LA böyle bir model, ayrıca G-Sync de var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.