GeForce NOW için internet hızı yeterli mi?

Vortex_IV

Femtopat
Katılım
6 Haziran 2023
Mesajlar
74
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu internet hızım. GeForce NOW için yeterli mi? 1080p 60 FPS oyun oynayacağım. CS 2 BF 1 falan.

Ekran Alıntısı.PNG
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeterlidir hocam. Deneyebilirsiniz zaten 30 dakikanızı alır yükleyip denemek. Büyük ihtimalle iyi bir performans alırsınız ama.
 
Eğer kablolu ve başkaları kullanmıyorsa yeter ama dediğiniz oyunlar çok tepki gerektiren oyunlar GeForce NOW'da performanslı olmazlar. Ücretsiz versiyonuyla deneyin tatmin olursanız alın.
 
Stabil bu değerleri alıyorsanız yeterli lakin ben sizden daha fazla değer almama rağmen GeForce Now pek stabil değil. Ayrıca oyunlarda çoğunlukla RTX 2000 serisi gibi düşük ekran kartları vererek oyun zevkinizi biraz bozuyor.

Ayrıca GeForce Now ile CS2 oynamak işkence olacaktır. Rekabetçi oyunları bu tür şeylerle oynamak çok büyük dezavantaj olur.
 
Yeterlidir hocam. Deneyebilirsiniz zaten 30 dakikanızı alır yükleyip denemek. Büyük ihtimalle iyi bir performans alırsınız ama.

Şu anda denedim sıra bekliyorum açılışta arada takılma gecikme olabilir diyor ama bakacağız.

Stabil bu değerleri alıyorsanız yeterli lakin ben sizden daha fazla değer almama rağmen GeForce NOW pek stabil değil. Ayrıca oyunlarda çoğunlukla RTX 2000 serisi gibi düşük ekran kartları vererek oyun zevkinizi biraz bozuyor.

Ayrıca GeForce NOW ile CS2 oynamak işkence olacaktır. Rekabetçi oyunları bu tür şeylerle oynamak çok büyük dezavantaj olur.

Çok rekabete girmiyeceğim ölüm maçı filan.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı