GeForce NOW için MSI Optix MAG251RX almak mantıklı mı?

Gyakuten

Centipat
Herkese merhaba.
GeForce NOW kullanırken LoL'de 240 FPS alıyorum. Her ne kadar ayarlarda 1920x1080 60FPS yazsa bile amaçları sadece 1080p 60FPS'lik bir görüntü sağlamak olsa durduk yere sistemlere RTX ekran kartı koymazlar diye düşünüyorum? GeForce NOW sistemlerinde RTX ekran kartları ekran kartlarına uygun olacak şekilde MSI Optix MAG251RX monitörünü alsam GeForce NOW sistemindeki RTX ekran kartını monitörün el verdiği miktarda verimlilikle kullanabilir miyim? Eğer böyleyse bu monitöre göre bir de laptop alacağım sonra Gaming klavye vs de alacağım. Emin olmak için bir de size sorayım dedim.

60 FPS'lik bir görüntü sağlayacaklarsa neden sistemlere RTX koymuşlar. Bilmediğimden soruyorum.

60 FPS'lik bir görüntü sağlayacaklarsa neden sistemlere RTX koymuşlar. Bilmediğimden soruyorum.

Servisin amacı bilgisayarının kaldıramadığı oyunları oynamak. Onlarda oynaman için Tesla ekran kartları koymuşlar.

Sizin aldığınız maksimum görüntü kalitesi 1080p60. İstediğiniz hz'de monitör satın alın 60'dan fazlasını göremeyeceksiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı