GeForce NOW ile EU4 oynarken mod eklenebilir mi?

Anladım hocam o zaman problem Epic Games ile alakalı olabilir teşekkür ederim tekrardan, peki oyunun sürümünü düşürmek mümkün müdür acaba mesela şu an 1.35.6 sürümü mevcut,1.30 örneğin bu sürümle oynamak mümkün müdür?

GeForce nowda bu mümkün değildir maalesef :(

hocam geaforce nowda steam atölyede mod yüklemek konusunda sıkıntı yok istediğini yükleyip çalıştırabilirsiniz ama epic games de hiç mod çalıştırmayı denemedim steamden mod yüklemenizi tavsiye ederim ve birşey soracağım ben şuan oyuna hiç giremiyorum hiçbir oyuna her oyunda 300f1 hatası alıyorum hiçbir oyuna giremiyorum sizdede varmı

Hocam GeForce nowda Steam atölyede mod yüklemek konusunda sıkıntı yok istediğini yükleyip çalıştırabilirsiniz ama Epic Games'de hiç mod çalıştırmayı denemedim Steam'den mod yüklemenizi tavsiye ederim ve bir şey soracağım ben şu an oyuna hiç giremiyorum hiçbir oyuna her oyunda 300F1 hatası alıyorum hiçbir oyuna giremiyorum sizde de var mı?

Hocam evet Epic Games'ta sıkıntı çıkıyor muhtemelen Steam'den deneyeceğiz. Hatanızla ilgili olarak ben dün gece girdim en son ve sıkıntısızdı bugün henüz girmedim. Hata kodunu internette girerek araştırabilirsiniz ya da ben de bir ara kullanamıyordum GeForce NOW'u kaldırıp yeniden yükledim düzeldi. Çok sık güncellene alıyor bu arada güncelemeyi deneyebilirsiniz.

Arkadaşlar konuya bakıp benim gibi çözüm arayan varsa, GeForce NOW üzerinde EU4 oynarken modlamak mümkün. İsteyen olursa tarif edebilirim. Modun son sürümünün uyarlanmış ve çalışan versiyonunu Launcher üzerinden bulup upload ettikten sonra Paradox hesabınız ile Epic Games hesabını senkronize ediyor ve giriş yapıyorsunuz. Eğer moddada bir problem yoksa oynamanız mümkün. Dün uzun uğraşlar sonucu çözebildim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı