Aynı hesap için evet. SteamBAZAAR satıcısından alabilirsin Discord botu ile guard kodu alabiliyorsun, Discord'a girme işini de VPN ile halledersin.Hocam bir yerden oyunu aldım GFN için 2.guard kodu istediğimde farklı cihazdan giriş yapamazsınız dediler sizin aldığınız yer neresi acaba birde guard kodu aynı hesap için istememiz lazım değil mi?
Boosteroid her oyun için lokal kayıt desteği maalesef bulundurmuyor, Geforce NOW ise bu konuda tüm oyunlarda desteğe sahip yani bir sorun yaşayacağını sanmıyorum, yine de oyunu ve ya daha küçük boyutta bir oyunu indirmelisin anlattığım yöntemi çalıştırabilmek için yoksa başkası bağlandığı zaman seni oyundan atacaktır.Hocam selamlar, ben Boosteroid adlı cloud game hizmetini kullanıyorum paylaşımlı hesaplar ile. Maalesef ki save problemi alıyorum. Bazen kayıt oluyor ama bazen de oyuna girdiğim zaman taa 2023 deki kayıt dosyalarını görüyorum, kendi kayıtlarımın yerinde yerler esiyor. Sorum şu ki belirttiğiniz steam cloud ayarlarını yapmak save problemi için yeterli olur mu (oyunu indirmeden)
Hocam aslında oyuna biri girince Boosteroid de atma yapmıyor sadece kayıt sorunu var. Oynadığım oyunda eğer lokal kayıt sistemi varsa sorunu çözebilir miyim senin bahsettiğin şekildeBoosteroid her oyun için lokal kayıt desteği maalesef bulundurmuyor, Geforce NOW ise bu konuda tüm oyunlarda desteğe sahip yani bir sorun yaşayacağını sanmıyorum, yine de oyunu ve ya daha küçük boyutta bir oyunu indirmelisin anlattığım yöntemi çalıştırabilmek için yoksa başkası bağlandığı zaman seni oyundan atacaktır.
Boosteroid atmıyor çünkü Boosteroid zaten Steam'da offline modu destekliyor. Geforce NOW'da ise online zorunlu.Hocam aslında oyuna biri girince Boosteroid de atma yapmıyor sadece kayıt sorunu var. Oynadığım oyunda eğer lokal kayıt sistemi varsa sorunu çözebilir miyim senin bahsettiğin şekilde
Peki boosteroide steamla giriş yaptıktan sonra çevrimdısı moda alıp dediklerini yapmak çözüm sağlar mı (deneyip göremiyorum çünkü paketimin süresi bitti )Boosteroid atmıyor çünkü Boosteroid zaten Steam'da offline modu destekliyor. Geforce NOW'da ise online zorunlu.
Oyunu Boosteroid üzerinden mi oynayacaksın? Eğer öyle ise önermiyorum çünkü Boosteroid her oyunda lokal kayıt desteklemiyor. Boosteroid ile aynı steam hesabına bağlanıp Geforce NOW ile oynayacaksan olur.Peki boosteroide steamla giriş yaptıktan sonra çevrimdısı moda alıp dediklerini yapmak çözüm sağlar mı (deneyip göremiyorum çünkü paketimin süresi bitti )
Hocam bu kısmı anlamadım. Hesabı bağlamadan nasıl oyunu açacağız? Bağlamaya çalıştığımda hata alıyorum. Discordunuz varsa ordan yardımcı olsanız çok mutlu olurum.Hesabı bağlayamazsın zaten ve buna gerek de yok.
Oyunu GFN'den ''Almış olarak işaretle'' dedikten sonra ''Evet, devam et'' dedikten sonra oynayabilirsin hesap bağlamana gerek yok.Hocam bu kısmı anlamadım. Hesabı bağlamadan nasıl oyunu açacağız? Bağlamaya çalıştığımda hata alıyorum. Discordunuz varsa ordan yardımcı olsanız çok mutlu olurum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.