Çözüldü GeForce NOW input lag yaşanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Memocukk

Hectopat
Daha fazla  
35 MB download 11 MB upload intenetim var Ethernet kullanıyorum. Oyuna girdiğimde 1 saniyelik input lag giriyor çok sinir bozucu. Ama Alt Tab attiğimda input lag sanki kendi bilgisayarımı yönetiyormuşçasına azalıyor ama 30 saniye sonra yine başlıyor. İnput lagı nasıl çözebilirim?

Son düzenleme:
Çözüm
1-2 MB kısmıştım önceden dediğiniz gibi ethernetleydim 1 kişi bağlanıyordum telefonum bile Mobile verideydi ama 1 saniye ise 0.700 saniyeye düştü lag.

QoS ayarını araştırıp kendi değerlerinize göre ayarlayın. Ondan sonra önceliği Ethernet önceliğine verin bir de öyle deneyin.

1-2 MB kısmıştım önceden dediğiniz gibi ethernetleydim 1 kişi bağlanıyordum telefonum bile Mobile verideydi ama 1 saniye ise 0.700 saniyeye düştü lag.

Alt Tab'la lagın ne alakası var hala anlayamadım ama açıklanabilir bir sebebi var mıdır?

Sebebini bende bilmiyorum hocam.GeForce NOW klasöründe Config dosyası olması lazım veya JSON uzantılı bir ayar dosyası olması lazım.orada DX11 yerine DX9 yapıp dener misiniz? Benim laptopta sunucuya bağlandığı anda acayip bir lag giriyor ve fare bile hareket etmiyordu sorununu bu şekilde çözmüştüm.
QoS ayarını araştırıp kendi değerlerinize göre ayarlayın. Ondan sonra önceliği Ethernet önceliğine verin bir de öyle deneyin.

Sebebini bende bilmiyorum hocam.GeForce NOW klasöründe Config dosyası olması lazım veya JSON uzantılı bir ayar dosyası olması lazım.orada DX11 yerine DX9 yapıp dener misiniz? Benim laptopta sunucuya bağlandığı anda acayip bir lag giriyor ve fare bile hareket etmiyordu sorununu bu şekilde çözmüştüm.

Kusura bakmayın cahilliğimden soruyorum bu QoS ne işe yarar ?

Dediğinizi yaptım DX9 yaptım gayet güzel 5 dakikadır CS2 oynuyorum düzeldi sağ olun var olun hocam.

Son düzenleme:
Kusura bakmayın cahilliğimden soruyorum bu QoS ne işe yarar?

Burada detaylı verilmiş hocam.

Kusura bakmayın cahilliğimden soruyorum bu QoS ne işe yarar?

Dediğinizi yaptım DX9 yaptım gayet güzel 5 dakikadır CS2 oynuyorum düzeldi sağ olun var olun hocam.

Ne demek hocam iyi ki önüme çıkmış konu. Çözüldü işaretlerseniz sevinirim.

Hocam HD4350 ekran kartlı bir sistemim var GeForce NOW acılmıyordu DX9 yaptım o JSON'u açıldı fakat oyun actığımda laga giriyor bir 20 30 saniyede bir böyle takılıyor 10 15 kere ileri geri gidiyor buga girmiş gibi nasıl çözülür bu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı