GeForce NOW internetimin tamamını kullanmıyor

Furkan88112

Centipat
Daha fazla  
2 ay boyunca GeForce NOW kullandım ama böyle bir sorun yaşamamıştım. 3 ay yine aldım fakat kullanamadım. Çok fazla paket kaybı yaşıyordum ve internetimin sadece 15 Mbps kullanıyordu. İnternetim 75 Mbps. Kendi internetim ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Kendi internet firmam ile de görüştüm fakat internetim de hiç bir sorun olmadığını söylediler. En son çare olarak buraya yazdım. Şimdiden yardımlarıız için teşekkürler.

Ne olur ne olmaz diye GFN yi sıfırdan kur yada güncelle. Eğer programda mevcut ise dosya tazeleme de yapabilirsin. Ancak sorunun bunla alakası olma ihtimali düşük. GFN ayarlarınızda da bir sorun yoksa kesinlikle GFN kaynaklıdır. Zaten bazı zamanlar normale göre aşırı donduğunu ve görüntüyü düşürdüğünü farketmişsinizdir. Henüz çok stabil bir sistem değil.

Ayarlarım zaten en iyisi için ayarlı. Bilgisayarım kısa süre önce formatlandı, silip tekrar yükelememe gerek kalmadı. Ben de GFN ile alakalı olduğunu düşünüyorum ama belki buradan bir arkadaşımız bilmediğimiz bir şey söyler de düzelir diye buraya konu açtım.
Arkadaşlar yardım edin lütfen.

Ayarlarım zaten en iyisi için ayarlı. Bilgisayarım kısa süre önce formatlandı, silip tekrar yükelememe gerek kalmadı. Ben de GFN ile alakalı olduğunu düşünüyorum ama belki buradan bir arkadaşımız bilmediğimiz bir şey söyler de düzelir diye buraya konu açtım.
Arkadaşlar yardım edin lütfen.
İnternet sağlayıcınız hangi firma?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı