GeForce Now kasma sorunu

EfeCalisir35

Hectopat
GeForce Now'da Fortnite ve diğer oyunlarda 300-400 FPS alsam da sanki 30 FPS ile oynuyorum gibi geliyor. Ama GeForce Now ayarlarında V-Sync kapalı, 60 FPS olarak işaretli. Yİne de kasıyormuş gibi oluyor.

GeForce Now'da Fortnite ve diğer oyunlarda 300-400 FPS alsam da sanki 30 FPS ile oynuyorum gibi geliyor. Ama GeForce Now ayarlarında V-Sync kapalı, 60 FPS olarak işaretli. Yİne de kasıyormuş gibi oluyor.
Bitrateyi internetinizin download hızının %20'sini düşerek ayarlayın. Yani 50 mbit internet hızınız varsa, biterateyi 35-40 mbit arası ayarlayın. Birde hangi şehirde ikâmet ettiğinizde önemli, avrupaki serverlere ne kadar yakın mesafedeysen geforce now bağlantında iyi oluyor.

İsterse 1000 FPS versin. Sen video izliyorsun. Videonun saniye başına sana gösterdiği kare sayısı ayarlarda da sınırlıdır. Yanlış hatırlamıyorsam rekabetçi oyunlar için 120 FPS sınırı vardı. Ancak bu ayarları kurcalamadıysan 1080/30, 1080/60, 720/30, 720/60 FPS değerlerindedir ve sen bu videoyu bu değerlerde izliyorsun gibi düşün.

İnternet durumunuz nedir? Ondan kaynaklı muhtemelen.

İnternetimizin durumu iyi download 84 upload 9.

Bitrateyi internetinizin download hızının %20'sini düşerek ayarlayın. Yani 50 Mbit internet hızınız varsa, biterateyi 35-40 Mbit arası ayarlayın. Bir de hangi şehirde ikâmet ettiğinizde önemli, avrupaki serverlere ne kadar yakın mesafedeysen GeForce Now bağlantında iyi oluyor.

İzmir'de oturuyorum hangi sunucuyu önerirsniz?

Türkiye'de istersen internetin 1000MBPS olsun gecikmeli oynarsın çünkü serverlara çok uzağız Türkiye'de server kurulursa gecikme sorunları çözülür.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Adam 10Mbps ile gecikmesiz oynuyor. Artık sen düşün.

Dosya Ekleri

• Screenshot_6.png
    Screenshot_6.png
    26,9 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_5.png
    Screenshot_5.png
    14,1 KB · Görüntüleme: 34

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı