GeForce NOW kumanda desteği

Efes_92

Decapat
Daha fazla  
Şimdi ben iPad üzerinden GeForce NOW kullanıyorum ve ekrandaki dokunmatik tuşlarla oynayabiliyorum fakat bazı oyunlarda çok sıkıntı oluyor onun için oyun kumandası almayı düşünüyorum ve GAME+ sıkça sorulan sorularda desteklenen kumandaların listesi verilmiş ama ben 200 TL 300 TL fiyatlarda olan çakma DualShock 4'lerden almayı planlıyorum. Sizce destekler mi?

981B673C-0094-4B35-ADB4-ED6EFA058DD3.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 200 300TL'ye çakma DS4 almak yerine ikinci el temiz Xbox One kolu alın.
Cevabın için teşekkürler eğer bulursam alırım
IOS gamepad destekliyor mu?
Evet destekliyor ama bu Geforce Now ile oynarken safari kullanıldığı için her kumandayı desteklemiyor umarım çakma DS4 destekliyordur ama belki ikinci el xbox one kumandası bulursam onu alırım

Cevabın için teşekkürler eğer bulursam alırım.
Uzaktan almamanı öneririm. Çünkü Xbox Gamepad'lerin tetik tuşlarında kronik bir sıkıntı var ve hiç belli olmuyor aniden bozulabiliyorlar.

Dışardan farkedilmesede oyuna girince farkediliyor.

Yani illa ikinci el alacaksanız deneyerek almanız daha iyi olur.

Uzaktan almamanı öneririm. Çünkü Xbox Gamepad'lerin tetik tuşlarında kronik bir sıkıntı var ve hiç belli olmuyor aniden bozulabiliyorlar.

Hiç öyle bir şey duymadım, kaldı ki 2 yıldır Xbox kullanıyorum :d.

Tamam teşekkürler
Hiç öyle bir şey duymadım, kaldı ki 2 yıldır Xbox kullanıyorum :d.
Neyi hiç duymadın?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı