Çözüldü GeForce NOW Nasıl Satın Alınır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
İstanbul
Arkadaşlar, ben GeForce NOW'ı denemek istiyorum Oyna diyorum ama Bugün Katılın diyor. Satın almak istiyorum. Nereden alacağım bulamıyorum. Yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar, ben GeForce NOW'ı denemek istiyorum oyna diyorum ama bugün katılın diyor. Satın almak istiyorum. Nereden alacağım bulamıyorum. Yardım eder misiniz?

Ön kayıt yaptırmadıysanız, Mart'ın 15'de açılacak sistem beklemeniz lazım.
Ön kayıt yaptırdıysan 3 aylık alabilirsin sana da köstek olmayalım her türlü alacaklar.

Yedi bin TL'ye bir kasa toplasak 13 senede anca kurtarır parasını diyor donanım haberde. Ancak 2 sene sonra bile aldığımız kasayı satabiliriz hatta kar bile edebiliriz. Kullan at bardak değil bu. 2020 başında 2bin TL'ye alınan laptopu şu anda 2. elde 4 bine satıyorlar. GAME+ ile 2 sene Full abonelik kullanıp bittikten sonra ne kalacak elimizde? Koca bir 0!

Aynen hocam GeForce NOW para vereceğimize bir PC toplasak parasını zaten amorti eder.

Arkadaşlar, ben GeForce NOW'ı denemek istiyorum Oyna diyorum ama Bugün Katılın diyor. Satın almak istiyorum. Nereden alacağım bulamıyorum. Yardım eder misiniz?
Araştırdım biraz bende almayı düşünüyordum Playsell'den aldım burada geforce'den daha ucuza alabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…