Arkadaşlar, ben GeForce NOW'ı denemek istiyorum Oyna diyorum ama Bugün Katılın diyor. Satın almak istiyorum. Nereden alacağım bulamıyorum. Yardım eder misiniz?
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, ben GeForce NOW'ı denemek istiyorum oyna diyorum ama bugün katılın diyor. Satın almak istiyorum. Nereden alacağım bulamıyorum. Yardım eder misiniz?
Almayın. Bu fiyat ve bu tutum ile GFN'e para kazandırmayın.
Almaktan vazgeçtim.Bence de tepki olarak almazsak daha iyi olur ama her türlü alacaklar.
Yedi bin TL'ye bir kasa toplasak 13 senede anca kurtarır parasını diyor donanım haberde. Ancak 2 sene sonra bile aldığımız kasayı satabiliriz hatta kar bile edebiliriz. Kullan at bardak değil bu. 2020 başında 2bin TL'ye alınan laptopu şu anda 2. elde 4 bine satıyorlar. GAME+ ile 2 sene Full abonelik kullanıp bittikten sonra ne kalacak elimizde? Koca bir 0!
Vazgeçtim zaten. Ekran kartı alıp yoluma devam edeceğim.Aynen hocam GeForce NOW para vereceğimize bir PC toplasak parasını zaten amorti eder.
Araştırdım biraz bende almayı düşünüyordum Playsell'den aldım burada geforce'den daha ucuza alabilirsinArkadaşlar, ben GeForce NOW'ı denemek istiyorum Oyna diyorum ama Bugün Katılın diyor. Satın almak istiyorum. Nereden alacağım bulamıyorum. Yardım eder misiniz?
www.playsel.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.