Rehber GeForce NOW nasıl ücretsiz kullanılır?

O zamanda parasını verirsiniz hocam şu an onların yaptığını sizde yapıyorsunuz siz şikayetçisinizde onlar neden değil sonuçta aynı şey.

2-3 oyun için ayda 120 TL vermem. Para verseydim VPN açıp girmezdim sunuculara.

2-3 oyun için ayda 120 TL vermem. Para verseydim VPN açıp girmezdim sunuculara.

2-3 oyun varsa zaten dert etmenize gerek yok 2-3 oyunu rahat bitirirsiniz.

Oynamazsın olur biter derken? Sen kimsin benim yerime karar veriyorsun?

Hocam sizin yerinize karar verdiğim yok hem diyorsun niye söylüyon kapatılırsa nasıl oynayacağız alırsın diyorum almayacağım o zaman oynamayın hocam yani ne yapabilirim gidin shadow alın xCloud alın.

Max 1 dakika sıra bekleyeceksiniz diye yaptığınız muhabette bakın herkes kötü bilgisayarla istediği oyunu oynasın diye yapıyorum bu kadar şikayet edeceksen satın almak tek çözüm.

Sizin 1 dakikalık keyfiniz için insanlar oyun oynamaktan vazgeçecek değil ya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle tarayıcı vpn ile nvidia avrupa hesabı açmanız gerekiyor. Ve geforce now uygulamasının setupunu kurarken masaüstü vpn açık tutmanız lazım.

Öncelikle tarayıcı VPN ile NVIDIA Avrupa hesabı açmanız gerekiyor. Ve GeForce NOW uygulamasının setupunu kurarken masaüstü VPN açık tutmanız lazım.

Hocam ilk dediğiniz normal masaüstü VPN ile de oluyor ve de 2.için gerek yok öyle yapmadanda oluyor ama bilgi için sağ olun.

Ne garip insan ya hem ücretsiz oynuyor hem oynayanlara oynamasın diyor.

Aynen hocam hatta merak edip baktım sunucular halen normal 70 sıra var 4 dk falan sürüyor.

Hocam ilk dediğiniz normal masaüstü VPN ile de oluyor ve de 2.için gerek yok öyle yapmadanda oluyor ama bilgi için sağ olun.

Eğer VPN açmadan kurulum yaparsanız giriş yaparken Gameplusa yönlendirir. Kaç tane arkadaşıma yaptırdım bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…