GeForce NOW ne zaman sıra gelecek?

468. sırada bekliyordum CS:GO için 1 saatte sıra geldi. 1.5 saatte olabilir fakat çok beklemişsiniz.

Cidden ikindiden beri bekliyor musun sırf 1 saat oynamak için? Bir 3-4 gün daha bekleseydin oha. Hadi aslanım azimle bekleyen Geforce Now'a girer demişler.

O kadar sürmemesi lazım. 1 saatte atıyordu oyuna beni. Onu geçtim ikindiden beri mi bekliyorsun? Enteresan.

Normalde 20 kişi falan kaldığında en fazla 10 dakika sürer normalde 2-3 dakika ama şu an yoğunluktan baya sapıttı yani kesin bir şey söylemek zor.

Premium tarafında da bu kadar yoğunluk var mı ya? Ben oynadığım vakit tak tak giriyordu. Premium için de şu an bu sıra varsa ne anlamı kaldı, merak ettim sizinki premium muydu?

Bana bölgenizdeki kapasite sınırına ulaşılmış hatası veriyor. Çıktığı günden bugüne kadar sıraya bile sokmadı.

Sabah 6-7 gibi deneyebilirseniz o zamanlar deneyin.
Premium tarafında da bu kadar yoğunluk var mı ya? Ben oynadığım vakit tak tak giriyordu. Premium için de şu an bu sıra varsa ne anlamı kaldı, merak ettim sizinki premium muydu?

Arkadaşın premium değil ama akşama doğru premiumda da sıra oluyor.

Premium için sıra yok diye biliyorum.

Premium tarafında da bu kadar yoğunluk var mı ya? Ben oynadığım vakit tak tak giriyordu. Premium için de şu an bu sıra varsa ne anlamı kaldı, merak ettim sizinki Premium muydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…