- Makaleler
- 1
Daha fazla
Bilmiyorum TR serverları global hesabımı denediğimde hemen açılıyor bekletmiyor bile zaten.468. sırada bekliyordum CS:GO için 1 saatte sıra geldi. 1.5 saatte olabilir fakat çok beklemişsiniz.
Evet neden yalan söyleyeyim anlayamadım gitti zaten arka planda bekliyor ben takılıyorum. Oturup başına beklediğim yok yani.Cidden ikindiden beri bekliyor musun? Bir 3-4 gün daha bekleseydin oha. Hadi aslanım azimle bekleyen Geforce Now'a girer demişler.
Premium değil birkaç gün önce giriş yapmayı denedim doluluktan sıraya bile sokmadı. Premium almak istediğimde izin vermiyor zaten daha size sıra gelmedi diyor. İstesem de satın alamıyorum.Premium tarafında da bu kadar yoğunluk var mı ya? Ben oynadığım vakit tak tak giriyordu. Premium için de şu an bu sıra varsa ne anlamı kaldı, merak ettim sizinki premium muydu?
Premium almama izin vermiyor isterseniz ss bırakabilirim satın almalarda bile öncelik sırası mevcut.Arkadaşın premium değil ama akşama doğru premiumda da sıra oluyor.
Evet dediğiniz gibi.Yoğunluk olursa premiumda da sıra oluyor.
Güncelleme: Bu arada 19 kişiye düştü umarım erkenden açılır daha fazla bekletmez.