Valla ben yaşamıyorum sorun. Her büyük güncellemede temiz kurulum yaparım. Windows 10'un ilk buildleri hariç herhangi bir hata, uyumsuzluk gibi hiçbir şeye rastlamadım.
Windows 8 çok kötüydü ilk çıktığı zaman. "Uyumluk sorun giderici" seçeneğini işaretlemeden neredeyse hiç bir şey çalışmıyordu. Hatta Techopat'ın eski videolarından birisi "Windows 8.1 üzerinde GTA IV çalıştırma rehberi"di.
Ben .deb olanlardan bahsetmiyorum zaten. Tar.gz vs. olanlar. En basitinden AMD sürücü sitesinde yazan kurulum talimatını okuman yeterli. Bunu bilerek yapmayın bana bakın. Ben neredeyse sizden daha uzun Linux kullanmışımdır üstünlük olsun diye demiyorum. Ya kardeşim kabullen haklısın doğrudur de. Çok mu zor? Yine de sen diyemiyorsan ben diyeyim bu olay sonlansın. Tamam haklısın kardeşim.
Valla ben yaşamıyorum sorun. Her büyük güncellemede temiz kurulum yaparım. Windows 10'un ilk buildleri hariç herhangi bir hata, uyumsuzluk gibi hiçbir şeye rastlamadım.
Ben. Deb olanlardan bahsetmiyorum zaten. Tar. Gz vs. olanlar. En basitinden AMD sürücü sitesinde yazan kurulum talimatını okuman yeterli. Bunu bilerek yapmayın bana bakın. Ben neredeyse sizden daha uzun Linux kullanmışımdır üstünlük olsun diye demiyorum. Ya kardeşim kabullen haklısın doğrudur de. Çok mu zor? Yine de sen diyemiyorsan ben diyeyim bu olay sonlansın. Tamam haklısın kardeşim.
Kankam tar.gz sıkıştırılmış dosya türüdür. Bir klasör veya dosyayı sıkıştırmak için kullanılır. Çok gelişmiştir. Örneğin 100 MB'lik bir tar.gz arşivinde 1GB dosya çıkabilir.